Elemér
0 °C
10 °C

Érdemes rávetődni!

2010.06.18. 10:55
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A világbajnokság alatt exkluzív foci-vb tartalmakkal, többször újranézhető mérkőzésekkel, ráadásul külön díj nélkül várja a labdarúgás szerelmeseit a T-Home vadonatúj interaktív tévészolgáltatása.

A T-Home legújabb IPTV Foci-vb Interaktív alkalmazásával a csapatokról, csoportokról és a helyszínekről hasznos információkat, percre pontos híreket olvashatunk, és folyamatosan frissülő kérdésekre adott válaszokkal, kvízjáték keretében tesztelhetjük tudásunkat a tévé képernyőjén. Távirányító segítségével elolvashatjuk a csoportkörök menetrendjét, ki kivel, mikor és hol játszik, információt kaphatunk az adott csoport aktuális állásáról, továbbá értesítést is kérhetünk a képernyőnkre a mérkőzések kezdetéről.

A meccsekről pedig nem maradhatunk le: az IPTV Videotékájában a világbajnokság végéig 0 forintért nézhetjük meg a vébé – MTV által közvetített – összes fordulóját, ahányszor csak akarjuk. S mindezt akár HD-minőségben.

Mindezen túl a Foci-vb Interaktív alkalmazáson elérhető T-Home Góltotó keretében olyan értékes T-Home Digitális Otthon eszközöket lehet nyerni, mint az Xbox 360TM Elite FIFA VB csomag, a Médiatár 500 és a SONY PRS300 típusú  eBook. Mindehhez a mérkőzések végeredményét kell a képernyőn keresztül minél pontosabban megtippelni.

S ha nincs IPTV előfizetésed? A T-Home az új előfizetőknek most havi 2590 Ft-ért kínál digitális minőségű IPTV szolgáltatást – IPTV Alap csomagban T-Home internet és telefon mellé, egy éves hűségidővel, T-Home kedvezménnyel, 990 Ft belépési díjjal.

További részletek a www.t-home.hu-n vagy a T-Pontokban találhatók.

Az IPTV Foci-vb alkalmazás rövid kisfilmjét  a következő címen nézhetjük meg:

http://ondemand.video.telekom.hu/mobilemedia/webinarium/t-home-iptv-vb.wmv

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.