Gondoljon a jövőre, gondolkodjon euróban!

2010.09.06. 15:31 Módosítva: 2010.09.07. 15:08
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Ki ne szeretne bízni a jövőben, és biztonságban tudni a pénzét legyen szó  a családi kasszáról vagy a vállalkozásáról. Fontos, hogy megtakarításaink egyszerűen kezelhetőek legyenek, ezért elengedhetetlen, hogy mindennapi pénzügyeink intézésénél kedvező és megbízható konstrukciókra támaszkodjunk. Emellett érdemes átgondolnunk azt is, hogy megtakarításainkat különböző típusú pénzeszközökbe fektessük. A CIB Bank aktuális akciója révén kiemelten kedvező kondíciókkal gyarapíthatja euró alapú megtakarításait.

Amennyiben euró megtakarításait a CIB Banknál helyezi el, most 6 hónapos lekötés esetén évi garantált 3,5%-os akciós kamattal, 12 hónapos lekötés esetén évi garantált 3,6%-os kamattal teheti meg.* A kiszámítható kamatozás mellett kényelmesen, automatikusan megújulóként is elhelyezheti betétjét, így nem kell a lejáratot követően új lekötésről gondoskodnia, betétje kamatos kamattal gyarapodik tovább.

A betéti szerződés részletes leírását a bank Lakossági Üzletágának Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák.

A CIB Classic Plusz Euró Betét elhelyezésére bármely CIB fiókban és a CIB24 telefonos ügyfélszolgálaton keresztül van lehetőség (Telefonos Azonosító Kód megléte esetén), a 06 40 242 242-es telefonszámon. Részletesebb tudnivalókért látogasson el honalpunkra a www.cib.hu címen.

* Nem akciós EBKM: 0,75% - 6 hónapos / 1,00% - 12 hónapos lekötés esetén.Az akció 2010. augusztus 23-tól visszavonásig érvényes, illetve a 6 és a 12 hónapos futamidejű CIB Classic Plusz Euró Betétben újonnan elhelyezett betétekre vonatkozik. Az akciós kamat a betét első kamatperiódusára vonatkozik. Automatikusan megújuló betét esetén a kamatfordulót követően a betét a mindenkor hatályos kamattájékoztatóban meghatározott megegyező futamidejű és devizanemű, nem akciós CIB Classic Euró Betéti kamattal kamatozik tovább. A Bank a kondíciók változtatásának jogát az akció ideje alatt is fenntartja. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, célja a figyelem felkeltése

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.