Megérkeztek a 2011-es Harley-Davidson modellek!

2010.09.17. 15:24 Módosítva: 2010.09.17. 15:28
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Az egyedileg épített motorokon át a lenyűgöző túrázókig mindenki megtalálhatja az igazán hozzáillő Harley-Davidson® motort. Húszonhárom új 2011-es modell közül biztosan nehéz lesz kiválasztani, melyiket vigye el egy tesztkörre. Ilyen közel még sosem állt a vásárláshoz! Szeptember 25-26-án, az országos NYILT HÉTVÉGÉN páratlan lehetőségekkel várja Önt minden hivatalos Harley-Davidson márkakereskedés, kipróbálhassa álmai motorját, és a hazafelé úton akár már a sajátjával motorozzon hazafelé.

A 2011-es modellek különböző stílusokat vonultatnak fel, továbbfejlesztett motorral és teljesítménnyel. Az igazi klasszikusoktól kezdve a sosem látott új modellekig. Találja meg álmai Harley motorját.

Tekintse meg az új Sportster® SuperLowTM modelt például, mely egyedi vázával és egyszerű, letisztult stílusával már most egy klasszikus egyéniségnek számít.

Ugyanakkor az összes Softail® modelleket felszereltük ABS fékkel szériafelszerelésként (kivéve a Cross Bones® , melynek szépségét nem akartuk megrontani) valamint a nagyszerű 103-as Twin Cam motort szereltük be minden Touring motorba, hogy még több erő és teljesítmény kisérje túráit.

Visszatér újra a hiányolt Softail® Deluxe modell és a Touring modellek közé a túrázók és kalandorok kedvence, az Electra Glide® Classic.

Akár az interneten böngészi őket, akár a helyi márkakereskedőnél csodálja pompájukat élőben, biztosak vagyunk abban, hogy elismerően fog rájuktekinteni.

Pattanjon fel, és élvezze a motorozást!

TEKINTSE MEG ÉS PRÓBÁLJA KI ÚJ 2011-ES MOTORJAINKAT NYILT HÉTVÉGÉNKEN!

Látogasson el hozzánk Szeptember 25-26-án a Nyílt Hétvégénkre. Ezt az alkalmat nem hagyhatja ki! Találja meg az igazit! www.harley-davidson.hu

Harley-Davidson Budapest, Neszmelyi Koz 3, Budapest , HUN

H-1112 - www.harley.hu
Harley-Davidson Goldrex, Vasvari Pal u. 36, Nyiregyhaza , HUN H-4400 - www.harley-davidson-nyiregyhaza.hu
Harley-Davidson Gyor, Fehervari ut 110, Gyor , HUN H-9028 - www.hdgyor.hu
Harley-Davidson Hodmezovarsarhely, Szent Istvan ter 14, Hodmezovasarhely, HUN H-6800 - www.hodrod.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.