Megérkezett az Új Nissan Micra

2010.11.19. 13:15 Módosítva: 2010.11.19. 13:24
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

„Összhangban a várossal” – hirdeti a Nissan szlogenje. Az Új Micrával a Nissan célja az, hogy kedvező áron kínáljon frappáns megoldást a városi közlekedésre. A Micra név közel 30 éve van jelen a piacon, és mindig a megbízható japán minőséget kínálta kedvező fenntartási költségekkel párosítva.

Az Új Micra formaterve nagyban hozzájárul az alacsony károsanyag kibocsátáshoz és üzemanyag fogyasztáshoz. Az új autó áramvonalasabb, és kisebb súlyt is cipel az új 1,2-es benzinmotor, mely ennek köszönhetően 4,8 liter üzemanyaggal beéri 100 kilométeren a manuális váltóval. Ezt tovább fokozza a jövő tavasszal megjelenő kompresszoros 1,2-es benzinmotor, mellyel a 100km-es fogyasztás az elképesztően alacsony 4,0 literes szintre csökken a szerkezet hatékonyságának köszönhetően. Az automaták kedvelőinek a megújult fokozatmentes (CVT) automata váltót ajánljuk, mellyel a vezetés roppant egyszerű, és üzemanyag számlánk is csak kis mértékben növekszik.

A praktikus városi megoldások között üdvözölhetjük a 4,5 méteres forduló sugarat, amely messze alul marad a kategóriatársakénál. Ennek köszönhetően a legszűkebb utcákban vagy parkolóházakban is könnyen manőverezhető az autó. A parkolóhely vadászatban segít a Nissan ötletes parkolóhely felmérő rendszere, mellyel 25 km/h-s sebesség alatt egy parkoló kocsisor mellett elhaladva lemérhetjük, hogy melyik üres hely elég nagy az autó számára. Ráadásul a rendszer még a vezető tudásszintjéhez is igazítható.

Kisebb kacatoktól, táskáktól, nagyobb csomagoktól vagy komolyabb szállítmányoktól sem riad vissza az Új Micra. Ötletes rakodóhelyek várják a kisebb tételeket. Kézi táskánk vagy hátizsákunk az első utasülés ülőlapjából egy mozdulattal kialakítható tárolóban helyezhető el, míg a méretes tételeket a hátsó ülések előre döntésével és ülőlapjuk felhajtásával tágas sík rakodóterület nyeli el.

Az Új Nissan Micra már megrendelhető a márkakereskedőknél. Kedvezményes

indulóára 2 599 000 Ft, mely többek között már tartalmaz 6 légzsákot, menetstabilizáló rendszert (ESP), blokkolásgátlót (ABS) és elektronikus fékerő elosztót (EBD) is. Az egyszerű városi közlekedés sosem volt még ennyire elérhető!

További információkért kattintson ide

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.