Asztmás, allergiás, fél az influenzától, gyakran beteg?

2010.11.23. 10:32 Módosítva: 2011.01.17. 13:14
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Fogadja el meghívónkat a lélegzet művészetére!

Hogyan készüljünk fel az influenza szezonra vagy szabaduljunk meg a kínzó asztmás, allergiás, kruppos tünetektől, a gyenge immunrendszer okozta állandó betegeskedéstől, köhögéstől, hurutos problémáktól? Hatékony megoldás lehet az Indiso Speleo Terápia, amely erősíti az immunrendszert és gyors, érezhető javulást eredményez légúti betegségek esetén.

A száraz speleo terápia évszázadok óta ismert és bevált módszer Európában az alsó és felső légutak megbetegedéseinek kezelése során. A tapasztalatok szerint preventív és rehabilitációs céllal alkalmazzák nem csak a légúti panaszok megelőzősére, hanem az immunerősítő faktornak köszönhetően egyéb vírusos és bakteriális fertőzések kivédésére, hiszen a terápiának köszönhetően 25 000 páciens statisztikai adatai szerint a résztvevőknél negyedére csökken a betegnapok száma éves szinten! A módszer lényege, hogy a természetes gyógyító közeg reprodukcióját használják terápiás céllal. Dr. Tóth László fül-orr-gégész főorvost kérdeztük az INDISO SPELEO TERÁPIA kapcsán.

Kedves Doktor Úr hogyan működik a terápia? A terápia gyógyhatása a speciális NaCl-ban rendkívül gazdag, száraz gyógy-közegnek köszönhető,
amelyben a szemcsenagyság apró, maximális a koncentráció, alacsony a nedvességtartalom, állandó a hőmérséklet, a levegőgázok összetétele és a légnyomás. A páciens belélegzi a száraz hatóanyagot, amely azonnal eljut a legkisebb hörgőcskékbe, légjáratokba. Ott feloldódik, magához vonzza a szennyeződéseket, amelyeket a beteg később felköhög, illetve a véráram metabolikus folyamatai során a szennyeződés elhagyja a szervezetet. A mesterséges gyógy közeg működési mechanizmusának legfontosabb tényezője a légzőszervek nyálkahártyájára és a hörgők simaizom szerkezetére kifejtett pozitív hatás.

Miből áll egy kúra? A kúra megkezdése előtt mindenki orvosi vizsgálaton esik át. Ezt követően egy teljes kúra 10 vagy 20 kezelési alkalomból áll, függően a betegség krónikusságától, illetve a kezelés céljától.
A kúra hatékonysága szempontjából célszerű rendszeresen megjelenni. Gyermekeknek az alkalmankénti benntartózkodás 45, felnőtteknek 60 percet jelent. A kezelések csoportosan működnek.

Milyen előnyei vannak a kúrának? Az INDISO SPELEO TERÁPIA az egyedüli olyan egészségügyi fizioterápia, ami orvosi kontroll és szakasszisztencia mellett zajlik. Egyedi, különlegesen tiszta, ezért maximális hatásfokú hatóanyaggal, illetve rendkívül finom szemcseméretet produkáló orvosi berendezéssel dolgozik a megfelelő gyógyhatás érdekében. Teljes körű, külső szervek által tanúsított EU-s szabványoknak megfelelő ISO minősítésekkel rendelkezik.


Gyerekeknek játék, felnőtteknek relaxáció: A klinika relaxációs központként működik, ahol a gyermekek és felnőttek külön terápiás helyiségekben kúrálódnak. Gyerekek számára játszóház van berendezve, ahol kedvükre szórakozhatnak, amíg zajlik a kezelés. A felnőttek relaxálhatnak zenehallgatással, sakkozással, olvasással.

Milyen eredményeket várhatunk?
A hatékonyság a terápia alkalmazása során kimagasló kutatások tapasztalatai szerint felnőttek körében mintegy 88-90% ért el jelentős javulást, a gyermekek körében ez a szám 90-92%-ra tehető. A terápia 100%-ban természetes, mellékhatásoktól mentes és biztonságos hosszú távú megoldás a problémákra. A Magyar Fül- Orr- Gégész és Tüdőgyógyász Szakmai Kollégiumok az INDISO terápia kiegészítő kezelésként történő alkalmazását támogatják!

Gyógyhatások tekintetében a legfontosabb gyulladáscsökkentés, a túlérzékenység csökkentése, köpetoldó hatás, dezinfektáló, antibakteriális hatás, az immunrendszerre való jó hatás

Kiknek javasolják a kúrát?
Asztmásoknak, allergiásoknak, szénanátha, Krupp, COPD légcsőhurut, hörghurut, arcüreggyulladás, légúti gyulladásos betegségek esetén, dohányosoknak, teljesen egészséges városlakóknak preventív immunerősítésnek, teherbíró képesség fokozónak. Ellenjavallt állapotok is vannak – erről minden esetben a szakorvos dönt.


Személyes tapasztalat
Mivel párom sokunkhoz hasonlóan gyermekkora óta vissza-visszatérő asztmás rohamokkal és allergiával küzd, úgy döntöttem, elviszem a terápiára, és vele együtt kipróbálom a kúrát. A rendelő előtt izgatottan toporogtunk mindketten. - Nem fogja csípni a szemem? Mi lesz, ha rosszul érzem magam? - kérdeztem felnőtthöz nem túl méltó módon, de Ádámék csak mosolyogtak.
- Nagyon jól fogod magad érezni! - mondták, és megpróbáltam hinni nekik.
A kezelőhelyiségben fehér - leginkább ködre emlékeztető – só-felhő várt. Mindannyian leültünk, és a számban, torkomban, nyelőcsövemben éreztem a sós levegőt. Valóban nagyon kellemes érzés volt. Nem csípte a szemem, sem a bőröm. Pár perc alatt annyira megszoktam a levegőt, hogy már bántam, hogy hamarosan letelik az egy óra. A kúra végén elköszöntünk, és csak másnap találkoztunk ugyanitt. Majd harmadnap, negyednap és így tovább.
A párom a kúra megkezdése óta nem volt rosszul, nem használja azokat a szteroidokat, amelyeket elvileg naponta szednie kellene. Mindketten köhécselünk, és olykor orrot fújunk, s a szervezetünk folyamatosan tisztul. A terápia valóban működik, mellékhatások nélkül és végre napok, hetek és remélhetőleg majd évek telnek el úgy, hogy páromnak és a kúra jövendőbeli résztvevőinek nem kell többé gyógyszerekhez nyúlnia.

Információ, időpont: INDISO Kft.
INDISO SPELEO KÖZPONT: Szent János Kórház, Főnix Egészségház
1125. Budapest, Diós Árok 1-3., 24-es épület
Tel/ Fax: +36/1/789-8270, Mobil: 06 70 317 6959

www.indiso.eu, info@indiso.eu

További INDISO SPELEO KLINIKÁK budapesti és megyei kórházakban, valamint egészségügyi intézetekben: www.indiso.eu

Jelentősen kedvezményes árak 2011.Január-Februárjában

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.