2011.01.31. 14:20 Módosítva: 2011.02.09. 13:52
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Minden évben február 15-ig végzős középiskolások, és tanulni vágyók százezrei járnak nyílt napról nyílt napra, bújják az internetet, hogy megtalálják a megfelelő továbbtanulási lehetőséget.

Egyre fontosabb, hogy a piaci orientációknak megfelelve válasszunk szakot, és intézményt, akár BA akár MA képzésről van szó, hiszen ma már egy jó pozíció, állás betöltéséhez nem elég „csak” a diploma.  Fontos, hogy a választott felsőoktatási intézmény értékközpontú, gyakorlatorientált legyen, és nem utolsó sorban a CV-ben is jól mutasson.

A Zsigmond Király Főiskola már kezdetektől erre hegyezte ki képzéseit. Célunk olyan végzettséget, diplomát adni hallgatóink kezébe, mely piaci értékkel bír, így 11 alapszakon és 6 mesterszakon és számos posztgraduális szakon képezzük őket, figyelembe véve azt, hogy a nyelvtudás már alapkövetelmény minden munkahelyen, legyen szó akár az állami, akár a gazdasági szféráról. Épp ezért a képzéseink mellett, számos más oktatási intézménnyel ellentétben négy félévnyi angol vagy német nyelvoktatás a nappali tagozatos diákjaink számára díjmentes.

Intézményünk fél évtizede kapcsolódott be a bevezetőben jelzett Európai Unió Élethosszig tartó tanulás programjába; ezzel a ZSKF is küldhet hallgatókat az Erasmus program révén külföldi egyetemekre és főiskolákra. Így diákjaink nem csupán uniós szakmai és élettapasztalatot szerezhetnek, de olyan ismeretekre és kapcsolatokra is szert tehetnek, amelyeknek hasznát igazán majd karrierjük során látják – akár idehaza, akár külföldön.

Zsigmond Király Főiskola intézetei és tanszékei mellett működő Karrier és Alumni Centrum olyan egyedülálló szolgáltató központ, amely a hallgatók, a munkaerő-piaci szereplők és a főiskola közötti kommunikációt és kapcsolatot biztosítja. Az iroda egyrészről tanácsadó centrum, ahol a hallgatókat segíti felkészülni a munkaerőpiac legkülönfélébb akadályainak leküzdésére; másrészről összehozza az állást vagy épp szakmai gyakorlatot kereső hallgatókat és az őket fogadó munkaadókat.

Számos felmérés és rangsor bizonyítja, megcsináltuk, amire alapítóink vállalkoztak. A ZSKF nemcsak piacképes tudást és a legújabb elvárásoknak megfelelő ismereteket nyújt hallgatóinak, hanem azt is megtanítja, ezeket milyen formában tudják a leghatékonyabban hasznosítani későbbi karrierjük során. Mindeközben szem előtt tartjuk, hogy a már-már követhetetlen sebességűre gyorsult 21. századi élet nemcsak a frissen érettségizett továbbtanulni vágyókat, hanem a többéves szakmai tapasztalattal rendelkező, ám igen elfoglalt munkavállalókat rendre iskolapadba kényszeríti. Ezért aztán úgy alakítottuk ki a Zsigmond Király Főiskola hallgatóbarát képzési rendszerét, hogy az mindenben megfeleljen az élethosszig tartó tanulásnak.

Látogasson el nyílt napjainkra:

2011. február 2., szerda 10.00 – 13.00

2011. február 9., szerda 10.00 – 13.00

HELYSZÍN: Zsigmond Király Főiskola, 1039 Budapest, Kelta utca 2.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ: felveteli@zskf.hu ; +36 1 454 76 17

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.