2011.08.10. 13:35 Módosítva: 2011.08.10. 16:56
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Ilyen még nem volt!

Most 9 Ft-ért rendelhet az Extreme Digital weboldalán minimum 10x13-as méretű "normál" minőségű képet! Az akció csak augusztus 19-ig tart, így érdemes már most élni a rendkívüli lehetőséggel. Sőt az akció ideje alatt még az országos partnerpont-hálózatukban történő átvételt is ingyenessé tették, keresse meg Önhöz legközelebbi partnerpontot és vegye át pár nap alatt fényképeit, fotókönyvét!

Az akciós ajánlat szerint online megrendelés esetén (amit megtehet weboldalukon közvetlenül a képkidolgozás menüpontra kattintva, letölthető szoftver segítségével, vagy akár üzleteikben elhelyezett kioszkokon keresztül) legalább 100 db normál minőségű papírkép megrendelése esetén 9 Ft-os egységáron számolják a fényképeket, ehhez még járul egy általános transzferköltség, ami egységesen 299 Ft. Vagyis egy 100 db-os képkidolgozás mindösszesen 1199 Ft-ba kerül, ha személyesen átveszi szaküzleteikben, vagy az országban található 220 partnerpont valamelyikén.

Nem csak olcsó, többet is ad!

Az akció hirdetményében 10x13-as méretről beszélnek, azonban ez akár 10x19-es képméret is lehet, köszönhetően annak technológiának, melyet képkidolgozó partnerük, a CeWe Color Magyarország alkalmaz a képek feldolgozásakor. Ha az Ön fényképei 2:3 képarányban készültek, akkor rendszerük lehetőséget biztosít arra, hogy az eredeti képaránynak megfelelő méretben rendelje meg a képet, miközben az egységár változatlan marad.
Hihetetlen áraik azonban nem korlátozódnak csak a papírképekre, érdemes hosszabban elidőzni képkidolgozási aloldalon (foto.edigital.hu), mert a több, mint 500 féle fényképes ajándék között elrejtettek még néhány kimelkedően jó ajánlatot.

Ráadásként extra ajándékkal jutalmazzák vásárlóikat!

Augusztusban minden vásárlás után, értékhatártól függetlenül két kedvezménykupont is adnak, melyeket ingyenes képkidolgozásra és kedvezményes fotókönyv készítésre fordíthat! Figyelem, az akciók összevonhatók, ezért ha tervezett vásárlását előbbre hozza, az ajándékkupont beváltva kihasználhatja 9 Ft-os képkidolgozási ajánlatukat is!

Bővebb információ az ajándékkuponokról:

1) Kedvezményes kupon fotókönyv készítéshez:

A kuponkedvezmény értéke 1500 Ft
A kupon 2011. november 30-ig érvényes 21x28 cm CeWe fotókönyv rendelése esetén. Kizárólag internetes megrendelés esetén váltható be. A megrendelés során a kupon mezőbe feltétlenül írja be a kuponkódot.

2) Kedvezményes kupon fotó előhíváshoz:

25 db 10x13 cm-es normál minőségű papírkép ingyen!
A kupon 2011. november 30-ig 25 db 10x13 cm-es normál minőségű papírképre váltható be minimum 50 db kép rendelése esetén. A kupon csak interneten váltható be, a rendelés során kérjük írja be a kupon mezőbe a kódot. A feltüntetett ár a transzferdíjat nem tartalmazza.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.