CSR Hungary 2011 Konferencia és Expo

2011.09.22. 13:49 Módosítva: 2011.09.22. 14:06
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Idén a hatéves vezető szakmai fórum 2011. november 9-én és 10-én Budapesten, a VAM Design Centerben fogadja a gazdaság és társadalom felelős döntéshozóit. Konferencia és CSR Expo együtt. Továbbra is!

Izgalmas, provokatív tematikus blokkok, gyakorlatorintált szekciók olyan elismert hazai és nemzetközi szakemberekkel, akikkel nem mindennap találkozhatunk Magyarországon.

Akik nemcsak egy-egy speciális témát, adott szektort, adott területet képviselnek, hanem más-más karaktert, más-más személyiséget is. Akiktől elsőkézből – mintahogy eddig is az elmúlt évek alatt – a legfrissebb, legmodernebb trendeket, modelleket, eszközöket ismerhetjük meg.

Ismerjük meg a vállalati felelősség több dimenziós rendszerét! Lépjünk túl az évek alatt vitatott csr kommunikáció kérdéskörén! Lássuk meg az egyes menedzsment területek helyét a csr-ban!

Változtassunk a szervezeten belül a csr helyén is!

Tematikus blokkok, gyakorlatorientált szekciók? Kik és mit szeretnének megosztani velünk a CSR Hungary-n? Csak néhány név, csak néhány előadó példaként, akik már biztos, hogy velünk lesznek: Aiko Bode, a TÜV Rheinland csr-ért és fenntartható fejlődésért felelős igazgatója, dr. Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára, dr. Gajdos Róbert a Közbeszerzések Tanácsának az elnöke, Hivatal Péter, a Metropol vezérigazgatója, Kürti Sándor, nemzetközi hírű üzletember, Nagy Zoltán Péter, az OTP Bank Nyrt. marketing igazgatója, Wyne Wisser, a CSR 2.0 guruja (CSR International)... Ők azok, akikkel nem mindennap találkozhatunk, de véleményükre, tapasztalatukra adunk. Akiktől tanulhatunk.

És hogy mit is? Nézzünk néhány témát kedvcsinálóként!

CSR reset-újraindítás! Magyar ikonok és márkák a csr bűvkörében. Dínók a karvalyok között, állami cégek csr politikája. Testközelben egy multi, egy KKV és egy civilszervezet.

S a szokásos plenáris és szekciók mellett érdemes figyelmet szentelni a CSR Hungary kísérőrendezvényeire is. Megújult kiállítói tér várja a látogatókat a CSR Expo keretein belül. Az Expo azon szellemi, termék és szolgáltatás innovációk tere, mely támogatja a cégek, szervezetek szakmailag is előkészített csr/vállalati felelősség aktivitását. Akár közvetve, akár közvetlenül. Nemcsak a kommunikációra gondolva.

Tematikus szigetek (Környezeti, társadalmi innováció, Börze civileknek, Oktatás-képzés, szabványok, tanúsítások...) segítik a döntéshozók csr munkáját . S mindezt kiegészíti a CSR Mozi, mely a már minősített csr gyakorlatokat mutatja be.

Kiket várunk?

Elsősorban gazdasági döntéshozókat, első számú vezetőket a menedzsmentből, tulajdonosokat, HR, kommunikációs vezetőket, a gazdasággal együttműködő, a szektorhoz közelálló állami intézmények, szervezetek döntéshozóit.

Összegezve.

Értékelés, alapelvek, eszközök, útmutatás és hiteles példák a legjobb gyakorlatokra. Mindez együtt, amit szakmai szempontból nyújt a CSR Hungary Konferencia 2011-ben is. A legfőbb üzleti szakmai szervezetek és médiapartnerek támogatásával.

A rendezvény legfőbb célja továbbra is a nyugat-európai országokban és a tengerentúlon hosszú évek óta formálódó, mára gyakorlattá érett CSR szemlélet magyarországi elterjedésének (modern ismeretek), valamint a helyes, szakmailag megalapozott gyakorlat kialakításának a támogatása.

További részletek és regisztráció itt: www.csrhungary.eu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.