Ötcsillagos befektetés: fix kamatozású eurókötvény az MKB Banktól

2011.10.20. 13:24 Módosítva: 2011.10.20. 15:44
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Árva András, az MKB Bank főosztályvezetője
Árva András, az MKB Bank főosztályvezetője

Az MKB Bank kiemelt figyelmet fordít az euró megtakarítással rendelkező ügyfelekre: a bank aktuális kínálatában szereplő MKB Fix 5x5% Euró Kötvény megvásárlásával és lejáratig történő megtartásával ügyfeleink évi 5%-os kamatot érhetnek el (EHM: 4,99%). Ez az euróban jegyzett kamatozó befektetési termékek piacán kiemelkedően versenyképes – mondja Árva András, az MKB Bank főosztályvezetője.

A biztonság, a kiszámítható kamatozás és a likviditás az a három alapvető érték, amelyeknek köszöntetően az MKB Bank évek óta domináns szereplője a belföldi, saját kibocsátású banki kötvények piacának. A rendszeresen szervezett forgalomba hozatalok során fix és változó kamatozású, valamint diszkont- és strukturált kötvények széles választékával áll a befektetők rendelkezésére. A termékskálán nemcsak forintban, hanem euróban kibocsátott sorozatok is megtalálhatók.

Az MKB Bank által kibocsátott és forgalmazott, ötéves futamidejű MKB Fix 5x5% Euró Kötvény kiszámítható kamatozású, évente fizetendő 5%-os kamata rendszeres, magas kamatbevételt jelent. A kötvényt azoknak az alacsony kockázatú, biztonságos termékeket kedvelő befektetőknek ajánljuk, akik eurós befektetési alternatívával szeretnék sokszínűbbé és biztonságosabbá tenni egyéni portfoliójukat, közép-hosszú futamidőben gondolkodnak, valamint előnyben részesítik a fix kamatozású, évente előre kalkulálható, versenyképes kamatjövedelmet biztosító befektetési formákat. Szintén szempont számukra befektetésük likviditása, amelyet a másodpiaci forgalmazás biztosít: az MKB kötvényekre a pénzintézet bármely bankfiókjában adható – naponta közzétett árfolyamokon – vételi, illetve eladási megbízás. Amennyiben az ügyfél rendelkezik megfelelő azonosítóval, minderről akár telefonon is rendelkezhet.

További információkkal és a jegyzés pontos feltételeivel az MKB Bank munkatársai a 88 tagú fiókhálózat egységeiben, valamint az MKB TeleBANKár 24 órás telefonos ügyfélszolgálatán, a 06-40-333-666 számon állnak rendelkezésre.

További információ

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.