Felhőtlen telelést mindenkinek!

2011.11.28. 11:36 Módosítva: 2011.11.28. 11:38
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A téli sportok szerelmeseinek a hobbijuk jegyében töltött pár nap az év legjobban várt része. Mivel a síelés a kockázatos sportok közé tartozik, érdemes tudni, hogy ez mit jelenthet a pénztárcánknak.

A tavalyi évben egy átlagos síbaleset kárértéke közel 70 ezer forint volt, de előfordult olyan káresemény is, amelyet 1,1 millió forint értékben térített a biztosító. Erre azonban egy „sima” utasbiztosítás aligha képes.

Utasbiztosítás extrákkal

Nagy könnyebbség a téli sportok szerelmeseinek, hogy már létezik olyan speciális utasbiztosítás, amellyel nekik sem kell félniük az extra kiadásoktól. A HóBarát biztosítás az AXA-tól olyan, kifejezetten a téli sportok kedvelői számára kidolgozott kiegészítő szolgáltatásokat is nyújt, mint a mentési költségek akár limit nélküli átvállalása, vagy a sífelszerelés, a síruházat, illetve a síbérlet értékének megtérítése síelés közben bekövetkezett baleset esetén, a feltételekben megjelölt összeghatárig. Fontos és hasznos eleme a felelősségi károk térítése.

Az alapok

Természetesen a HóBarát síbiztosítás a komplex utasbiztosításokra jellemző összes olyan fedezetet is magában foglalja, mint a baleset- és betegségbiztosítás, poggyászvédelem, a betegszállítási költségek fedezése, illetve a gépkocsi asszisztencia és a jogvédelem.

Kedvezmények

A 18 éven aluliak 50 százalékos kedvezményt kapnak a HóBarát síbiztosítás díjából. Ha kis csapatunk 3–5 főből áll, 5 százalékkal kedvezőbbek a biztosítási díjak, 10 fő felett pedig már egyedi kedvezményt kaphatunk az AXA-nál. A biztosítást a www.axa.hu internetes oldalon keresztül, akár pár perccel indulás előtt is megköthetjük. Azzal a feltétellel azonban érdemes tisztában lennünk, hogy ezt a műveletet mindenképpen még Magyarországon kell végrehajtanunk.

A jelen tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül nyilvános ajánlattételnek, kizárólag a figyelem felkeltését szolgálja. További részletek és feltételek: www.axa.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.