Színpompás paletta

2012.01.24. 11:20 Módosítva: 2012.01.24. 11:33
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Családi tévézés, vezetékes és mobiltelefonálás, otthoni és mobilinternet-hozzáférés egy csomagban, kedvező áron: négy szolgáltatás együtt, Paletta csomagkedvezményben.

A T-Home és a T-Mobile vezetékes és mobilszolgáltatásokat együtt igénybe vevő egyéni előfizetői számára új Paletta csomagkedvezményt kínál. A Magyar Telekom szolgáltatási területén a Paletta csomagkedvezmények négy változatban érhetők el, és kedvező havi díj ellenében tartalmazzák a távközlési szolgáltatások széles skáláját (családi tévézést, vezetékes és mobiltelefonálást, otthoni és mobilinternet-hozzáférést), amely a hazai távközlési piacon különlegességnek számít.  A csomagkedvezmények össz-havidíja a kedvezményben részes szolgáltatásokra, illetve díjcsomagokra vállalt határozott időtartamú szerződésekből eredő havidíjkedvezménytől, illetve T-Home kedvezménytől függő.
Ráadásul a Paletta csomagkedvezményeket igénybevevők, a mobiltelefon-előfizetésre és a Paletta 100 vagy 200 díjcsomagra vállalt 2 éves határozott tartamú szerződéssel Samsung Galaxy Y okostelefont is vásárolhatnak rendkívül kedvező, 9900 forintos áron.

Családi tévézés

A Paletta csomagkedvezményt igénybe vevők akár az interaktív televíziózás előnyeit is élvezhetik: amennyiben a csomaghoz IPTV vagy az interaktív szolgáltatásokkal kibővített műholdas tévészolgáltatást választanak (Interaktív Sat TV), olyan okostévé-szolgáltatásokat érhetnek el, mint az elektronikus műsorújság (EPG), a felvétel, a megállítás, a gyerekzár, a kép a képben, a keresés, a Videotéka (VoD) és az [origo] stb. funkciók. Mindehhez digitális hang és képminőség, széles, csatornaválaszték (56 tévécsatorna) társul. Természetesen a Paletta-csomagkedvezményeket a Sat TV, a digitális és az analóg Kábel TV-csomagokra előfizetők is igénybe vehetik.

Otthoni internet

Az új csomagkedvezményben résztvevő vezetékes Alap vagy Családi internetcsomagok korlátlan otthoni szélessávú internetezést biztosítanak, mindehhez csomagtól függően 5 Mbit/sec vagy 15 Mbit/sec maximális letöltési sebességgel. (Paletta L100 családi csomag esetén például 15 Mbit/s maximális letöltés mellett a garantált letöltési sebesség DSL esetén 5 Mbit/s, Kábelnet esetén 1,5 Mbit/s, Optinet esetén pedig 7,5 Mbit/s. A feltöltési sebességek DSL esetén max. 900 Kbit/s, garantált 512 Kbit/s; Kábelnet esetén max. 1 Mbit/s, garantált 400 Kbit/s; Optinet esetén max. 7,5 Mbit/s, garantált 3,75 Mbit/s.)

Vezetékes telefon

Az új csomagkedvezmény előfizetői  a kedvezménybe bevont otthoni vezetékes telefonjukról, a Hoppá díjcsomaggal  0 Ft-os percdíjjal több mint 8 millió telefonszámot hívhatnak; a belföldi normál díjazású vezetékes számokat havi 5000 perc és az alapdíjas T-Mobile hívószámokat havi 200 perc erejéig.

Mobiltelefonálás és mobilinternet

Az új Paletta csomagkedvezmény további különlegessége, hogy a 100 vagy 200 lebeszélhető percet tartalmazó mobil-előfizetés mellé mobilinternet-előfizetés is kapcsolódik kedvezményes havidíjú túlforgalmazási díj-mentes, Go!Net adatdíjcsomaggal, amely 100 MB-os vagy 200 MB-os adatforgalmat foglal magába.

Az új Paletta csomagkedvezmények igénybevételének részletes és teljes körű feltételei a T-Home és T-Mobile honlapjain (www.t-home.hu, www.t-mobile.hu) tekinthetők meg.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.