Szurkolj a medence szélén Eindhovenben

2012.01.26. 09:46 Módosítva: 2012.01.26. 13:18
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A sportszerető közönség most egy innovatív és egyedi eszközzel eljuttathatja szurkolását a vízilabda EB helyszínére, egészen a medence széléig!

Már javában tart a 2012-es eindhoveni vízilabda Európa-bajnokság, amelyen férfi és női válogatottunk is remekül szerepel. A Soproni pedig egy innovatív és egyedi eszközzel ajándékozta meg a sportszerető közönséget, hogy szurkolásuk eljusson egészen a medence széléig.


A Soproni évek óta büszke támogatója a magyar férfi vízilabda-válogatott csapatának, és mindig igyekszik meglepni a Kemény-legénységet és lelkes szurkolóikat valami igazán emlékezetes dologgal. A pekingi olimpia idején például hatalmas, nemzeti színű zászlót küldött a szurkolók aláírásával, amit a fiúk mérkőzésein rendre kifeszítettek a lelátón a helyszínen szurkoló honfitársak. A folyamatos újításokról híres sörmárka azonban itt nem állt meg. A jelenleg is zajló vízilabda Európa-bajnokságra ismét valami egyedivel rukkolt elő, hogy eddig nem tapasztalt élménnyel ajándékozza meg fogyasztóit.

Az „Innék egy Sopronit” Facebook oldal legújabb alkalmazása arra biztosít lehetőséget a márka rajongóinak, hogy a helyszínen drukkolhassanak a magyar válogatottnak. Az alkalmazásban kitöltött „szurkolói kártyák” szöveges, lelkesítő üzeneteit juttatja el egészen a medence partján lévő digitális kivetítőkig. Így a rajongók a medence szélére pillantva láthatják szurkolói üzeneteiket, hiszen reklámok helyett most a „sörbarátok“ egymás lelkesítő, buzdító üzeneteit olvashatják a mérkőzések alatt.


A jelenlegi alkalmazás a törekvés az, hogy a rajongókat egy olyan esemény, jelesül a 2012-es eindhoveni vízilabda-Eb, aktív részeseivé tegye, amelyen nem tudnak részt venni személyesen.
Mi a teendő, hogy virtuálisan is zengjen-zúgjon a „Ria-ria-Hungária!“ és a „Hajrá magyarok!“ a holland nagyvárosban? Egyszerű: a www.facebook.com/soproni (Innék egy Sopronit) oldalon a Szurkolj velünk! fülre kell kattintani, majd engedélyezni az alkalmazás futtatását. Ezután már írhatjuk is a buzdítást, ami a plusz erőt ad a srácoknak az eindhoveni medence vízében.
Hajrá magyarok!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.