Zoltán
-4 °C
9 °C

Garantált munkahely és ledolgozható tandíj az Edutus Főiskolán, egyedülálló pénzügyi garanciával!

2012.02.06. 13:54 Módosítva: 2012.02.08. 13:38
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Nem kényszeríti diákhitel felvételére hallgatóit a Budapesten és Tatabányán működő Edutus Főiskola. A Főiskola minőségi oktatásában bízva nem csak pénzügyi garanciát vállal képzéseiért, hanem a 2012-ben felvételizőknek azt is biztosítja, hogy ledolgozhatják tandíjukat szakmai gyakorlatkent, vagy képzési profiljukba illeszkedő feladatokkal.

A pénzügyi garancia program támogató-módszertani képzései: http://www.edutus.hu/erdeklodoknek

Ha az Edutus Főiskola hallgatója a választott képzés feltételeit az előírtaknak megfelelően teljesíti, a főiskola karrierközpontja a programban részt vevő hallgatót személyre szabott, intenzív munkahelykereséssel segíti a diploma megszerzését követő fél év során.
Ha a hallgató álláskeresése hat hónapig sikertelen, a főiskola térítésmentesen biztosítja az átképzést, azaz egy új - a hallgatóval közösen kiválasztott - képzés elsajátításának lehetőségét.
Amennyiben a hallgató az átképzéssel nem kíván élni, választhatja azt a lehetőséget is, hogy a főiskolától az eredeti szakjának egy szemeszterre vonatkozó költségtérítési összegét egy összegben álláskeresési támogatásként megkapja.

Ledolgozható tandíj és tehetséggondozó programok

A felsőoktatás finanszírozásának átalakulására reagálva a hallgatók finanszírozási terheinek csökkentését elősegítendő szélesítette a hallgatók támogatási rendszerét az Edutus Főiskola, a nagy érdeklődésre számot tartó ledolgozható tandíj program mellett tehetséggondozó programokat indított Premium és Pegazus néven.

A programokkal a hallgatók képzését leendő munkaadóik támogatják, illetve az elsőévesek nem szorulnak diákhitel felvételére vagy egyéb hitelkonstrukció igénybevételére, mert a diákok által megszerezhető források akár a teljes finanszírozás mértékét elérhetik.

A ledolgozható tandíj rendszerében az elsőéves diákokat az intézmény iskolaszövetkezete a főiskolával kapcsolatban álló vállalkozásokhoz közvetíti ki. Munkájukért a hallgatók iskolaszövetkezeti bért kapnak, amelyből a tanulmányaikat finanszírozhatják.

Edutus Prémium - a legtehetségesebbeknek

Az Edutus Premium programban a főiskola egy belső versenyeztetésen keresztül választ ki évente 10-30 hallgatót, akiket ösztöndíjjal és emelt szintű képzésekkel, munkaadói igényekre épülő kompetenciafejlesztésekkel támogat, mely többletismeret révén társaikhoz viszonyítva jelentős előnyt szerezhetnek a szakmájukban, s ez az elhelyezkedési és az egyéni karrierlehetőségeiket is növeli.

A Premium program képzéseire regisztráció:
1 Turizmus vendéglátás alapszak (a nemzetközi világszervezet UNWTO egyedüli magyar tagjaként) www.edutus.hu/turizmus-vendeglatas
2 Mechatronikai mérnök alapszak (egyedülálló infrastrukturális- és szakmai háttérrel)
3 Online marketing menedzser szakirányú továbbképzés (a szakma legismertebb előadóival)

Edutus Pegazus - a gyakorlatias diákoknak

A Pegazus programban a főiskola tehetséges – már a képzés folyamán világos szakmai elképzelésekkel rendelkező - hallgatóit támogatják, hogy azok a tanulmányaik befejezése után a Főiskola nyitott Pegazus programjába bekapcsolódott vállalatainál helyezkedjenek el, mint a leendő munkáltató céget már belülről is ismerő, speciálisan képzett szakemberek. A kiválasztás a vállalati partner és az Edutus Főiskola által szervezett "Tehetségek versenyén" elért eredmények alapján történik. A program lényege, hogy a kis vagy közepes vállalkozás, nagyvállalat már a képzés folyamán kiválasztja az ő „Pegazusát” akivel már a képzés ideje alatt foglalkozik, együttműködik így duálissá téve a képzést és előkészítve a későbbi diplomaszerzés utáni sikeres együttműködést munkáltató és munkavállaló között.

A Pegazus program képzései:
1. Turizmus vendéglátás alapszak (a nemzetközi világszervezet UNWTO egyedüli magyar tagjaként)
2. Mechatronikai mérnök alapszak (egyedülálló infrastrukturális- és szakmai háttérrel)
3. Nemzetközi gazdálkodás alapszak (a piaci vállalatok számára képzünk a nemzetközi gazdálkodáshoz és üzlethez értő szakembereket)
4. Online marketing menedzser szakirányú továbbképzés (a szakma legismertebb előadóival)
5. Kereső marketing specialista szakirányú továbbképzés (legrészletesebb keresőmarketing képzés Magyarországon)
Az Edutus Főiskola a tatabányai campuson mindenkinek kollégiumot – életmód és sport campus szolgáltatást - biztosít. A ledolgozható tandíj programjába a főiskola beemelte a ledolgozható kollégiumi díjat is melyet hasonlóan a ledolgozható tandíjhoz a program keretében végzett munkával teljesíthetnek a hallgatók.

Minden új információ és felvételi kisokos:
http://www.facebook.com/mertkulonlegesvagy

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.