Konyhaálmok és álomkonyhák a Konyhakiállításon

2012.03.01. 13:49 Módosítva: 2012.03.02. 08:56
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A legfrissebb konyhatrendek, neves konyhabútor és konyhagép gyártók újdonságai, kisgépek és dizájn konyhai kiegészítők március 2-4-ig a Sportarénában. Nyerje meg a 2,5 millió Ft értékű álomkonyhát!

Március 2-4-ig a Budapest Sportarénában harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Konyhakiállításon, a konyhai élettér egyetlen önálló hazai kiállításán, a legújabb konyhatrendek, valamint a legnevesebb konyhabútor és konyhagép gyártók újdonságai várják a látogatókat.

Komplett enteriőrök mutatják be, hogy alakul a sokáig elzárt konyha napjaink egyik legaktívabb helyiségéve, miként kapcsolódik az étkezőhöz és nappalihoz, otthonunk azon részéhez, ahol a legtöbb időt töltjük. A kiállításon bemutatott újdonságok és funkcionális dizájn megoldások tovább színesítik és szélesítik a konyha fogalmát.

A teljes hazai bútor és gép kínálatot felvonultató eseményen a konyhakultúra fontos felszerelései, kisgépek, konyhai eszközök és dizájn kiegészítők is megtalálhatók, és természetesen nem maradnak el a korábbi években megszokott, kiemelkedő színvonalú gasztronómiai bemutatók, főzőshow-k sem: Bede Róbert, Cseh János és további sztárséfek osztják meg legújabb receptjeiket a Siemens Nagyszínpadon, de lesz barista és mixer bemutató is.

A kiállítás megtekintése előtt érdemes felkeresni a rendezvény weboldalát is, mert a www.konyhakiallitas.hu oldalon és a helyszínen is regisztráló látogatók között fődíjként egy 2,5 Millió Ft értékű NOLTE konyhabútort sorsolnak ki a NonoArt Konyhastúdió felajánlásával.

Konyhakiállítás
2012. március 2-3-4.
Papp László Budapest Sportaréna
Nyitva minden nap 10-18 óráig
Felnőtt belépőjegy: 1900 Ft

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.