Modern befektetések klasszikus értékekkel, azaz 8% nettó hozam Floridában

2012.04.13. 15:40 Módosítva: 2012.04.13. 16:04
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A gazdaságra is igaz az általánosan elterjedt közhely, miszerint ha egy ajtó bezárul, ezer másik nyílik ki. A világ számos területén a gazdaság visszaesésének és erőteljes átalakulásának lehettünk szemtanúi, ez az Egyesült Államokban sem történt másképp. Cégünk lehetőséget nyújt arra, hogy Ön minden akadály és rejtett költség nélkül 100 %-os ingatlan tulajdonjogot szerezzen Floridában és ezzel belépjen azon az ajtón, amely számos floridai lakos számára egyelőre bezárult.

Gazdaságilag igazolt tény, hogy az ingatlan még mindig a legbiztonságosabb befektetési forma a világon, ha jó időben és jó helyen vásárol az ember. A 2008-as jelzálog válság hatására az ingatlanpiac átalakult, a bankok tömeges ingatlan lefoglalásának következtében túlkínálat lépett fel, így az ingatlanárak erőteljes csökkenést mutattak, a bérleti piac pedig felerősödött. A korábbi bérlők nem tudták fizetni a régi ár alapján kikalkulált havi törlesztő részleteket, viszont az 1.000 USD körüli bérleti díjak nem jelentenek problémát számukra. Mivel lakásaink 95%-át már bérlő beköltözése után értékesítjük, így tudjuk biztosítani a kecsegtető, éves nettó 8% körüli hozamot devizában, már az első hónaptól. Mindemellett hosszú távú befektetés esetén fontos megemlíteni az ingatlan értékének folyamatos emelkedését, amely akár meg is duplázhatja a korábban említett megtérülés mértékét (az elmúlt egy évben 10-15%-kal nőtt az általunk kínált ingatlanok átlagára).

Egyre gyakoribb jelenség, hogy befektetők Európa szerte átcsoportosítják portfólióikat a tengerentúlra. Ez talán még fontosabb egy olyan valuta esetében, mint a Magyar Forint, amely szorosan kötődik az Euróhoz.

Mint minden vonzó befektetés esetében, itt is körültekintően kell eljárni, melyhez a BRIC Group felkészült szakmai gárdája teljes körű segítséget nyújt az információszerzés, a vásárlási folyamat, illetve az ingatlan menedzselésének menetében. Ingatlanjainkat több szempontból vizsgáljuk, befektetési és lakhatási szempontokat egyaránt figyelembe véve választjuk ki. Minden esetben teljes körű felújítást végzünk, ezzel kívánatossá téve a lakást amerikai bérlőink számára. Általunk kiválasztott legtöbb lakóparkban alapfelszereltség például a medence, fitneszterem, illetve jakuzzi, ezzel is elsősorban maradásra késztetjük, másrészt motiváljuk az aktuális bérlőt a folyamatosan emelkedő bérleti díjak tisztességes fizetésére.

Mielőtt bárki meglépne egy befektetést, feltétlenül több szempont alapján kell megvizsgálni az adott lehetőséget. A kockázat és hozam „örök egyensúlya” mellett a harmadik kimagaslóan fontos szempont a vásárlás megfelelő időzítése. Jelenleg az Egyesült Államok ingatlanpiaca lehetőséget nyújt, hogy a 2006-os árakhoz képest 60-70%-kal kedvezőbben tudjuk ajánlani ingatlanjainkat, viszont sajnos ez nem lesz mindig így! A példátlan ingatlanár zuhanás a maga nemében egyedülálló és valószínűleg vissza nem térő lehetőséget kínál Önnek. Az eredeti vételár egyharmadáért juthat folyamatos bevételt nyújtó floridai ingatlanhoz az Egyesült Államok egyik legdinamikusabban fejlődő és közkedvelt államában. A lehetőség most még adott, viszont az árak emelkedésének következtében egyre drágábban lehet jó minőségű ingatlanhoz jutni és a hosszas hezitálás akár az éves hozam csökkenéséhez is vezethet.

Folyamatosan bővülő adatbázisunkban pillanatnyilag 40-50 kiváló ingatlan található, kérem, tekintse meg két kiemelt ajánlatunkat:

Orlando

Florida legismertebb városa, köszönhetően a Disney World-nek és a Universal Studio központjának, nem is beszélve a Sea World Orlando tengeri emlősöket felvonultató lélegzetelállító programjairól. A lüktető nagyváros legfontosabb bevételi forrása az idegenforgalom, nagyjából 2 millió turista fordul meg itt évente.

 01

1 szobás lakás Orlando-ban - $68.000 - 7,41% NETTÓ hozam

Tampa

Florida nyugati partjainál helyezkedik el, elsősorban gyönyörű partjairól (Clearwater Beach) és erős iparáról híres. Lévén hogy egy hatalmas öböl köré épült kereskedelmi szempontból fontos város. Fejlődését az iparnak, oktatási és tudományos központoknak köszönheti.

 

2 szobás lakás Tampa-ban - $76.500 - 7,51% NETTÓ hozam

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, továbbá nyitott egy a piac mozgását követő befektetés meglépésére, minél előbb vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy bővebb tájékoztatást nyújthassunk!

Személyesen is felkereshet minket, a Mamut II. Bevásárlóközpont 3. emeletén, vagy telefonon az (1) 345 8211-es telefonszámon.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.