Találkozz az Érinthetetlenek sztárjaival!

2012.04.26. 08:43 Módosítva: 2012.04.26. 14:21
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Az Érinthetetlenek című musical sztárjai dedikálást és közönségtalálkozót tartanak a Starbucks-ban 2012. április 27 – én délután három órától.

Érinthetetlenek Frappucino-t kortyolgatva dedikálnak a musical sztárok! 2012. április 27 - én, délután három órától az Érinthetetlenek című musical sztárjai dedikálást és közönségtalálkozót tartanak a budapesti Mammut II Bevásárló Központ II. emeletén található Starbucks kávézóban.

Az eseményen egy-egy dal erejéig fellép Egyházi Géza, Andrádi Zsanett, Fehér Adrienn és Magyar Bálint, az Érinthetetlenek főszereplői.

Az Érinthetetlenek musical a Budapesti Nyári Fesztivál egyik fő szenzációja lesz, négy egymást követő előadási napon. 2012. június 28-án lépnek először színpadra egy fergeteges, Magyarországon nem megszokott látványvilággal és show-elemekkel tarkított produkcióval.

A dedikálás napján az Érinthetetlenek sztárjai által összeállított különleges, Érinthetetlenek Frappuccionót lehet vásárolni a Starbucksban, amely a világon egyedülálló módon még sehol nem volt kapható. A Frappuccinó mellé jár egy ajándék kupon is, amelyel kedvezményesen vásárolhatóak jegyek a nyári előadásokra.

További információ: www.facebook.com/erinthetetlenek, illetve hivatalos weboldalunkon is: www.erinthetetlenek.net.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.