Audi Karriernap karbantartó mérnököknek - 2012. június 8-9.

2012.05.15. 13:59 Módosítva: 2012.05.17. 13:08
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Tekintsen be a világ legnagyobb motorgyárának színfalai mögé, ismerkedjen meg a motorgyártás vezetőivel, és vegyen részt egy exkluzív tesztvezetésen!Bővebb információ: www.audi.hu/karriernap

Audi Karriernap karbantartó mérnököknek

Vállalatunknál naponta 7550 db motor gördül le a gyártósorokról. Berendezéseink folyamatos és hatékony működésén jelenlegtöbb, mint 150 karbantartó mérnök munkatárs dolgozik. Jelenleg közel10 új munkatársat keresünk villamos karbantartó mérnök és mechanikus karbantartó mérnök munkakörökbe.

Tekintsen be a világ legnagyobb motorgyárának színfalai mögé, ismerkedjen meg a motorgyártás vezetőivel, és vegyen részt egy exkluzív tesztvezetésen!

A vállalat a győri régió legnagyobb és legvonzóbb munkaadójaként hosszú távon is prémium minőségre törekszik. Ahhoz, hogy továbbra is sikeresek lehessünk, folyamatosan fejlődni tudjunk, magasan képzett, kiemelkedő teljesítményű szakemberekre van szükségünk. Az Audi Hungaria egy egyedülálló toborzási célú rendezvény keretében szeretne találkozni azon mérnök szakemberekkel, akiktöbb éves,karbantartás területén szerzett tapasztalattal rendelkeznek és szívesen megismerkednének az Audi világával.

Az Audi Karriernap során szeretnénk közelebbről megismerni a meghívott szakembereket, megmutatni számukra a motorgyártás működését, felépítését. Aszakmai előadásokon betekintést nyerhetnek vállalatunk egyes területeinek kulisszái mögé. Az egyes programokontalálkozhatnak a motorgyártás vezetőivel, így szakmai eszmecserére, tapasztalataik megosztására is lehetőségük lesz. A résztvevők számára nemcsak ismeret bővítést, kapcsolat építési lehetőséget biztosítunk, de garantáljuk, hogy az itt kapott élményekre még nagyon sokáig emlékezni fognak!

A rendezvény időpontja:

2012. június 8.(péntek)

Érkezés: 19:00 –tól

2012. június 9.(szombat)

Befejezés: 17 órakor

A rendezvényre meghívottak utazási költségét megtérítjük, illetve részükre szállást biztosítunk.

A rendezvényen való részvételhez előzetes regisztráció szükséges. A résztvevőket a regisztrációhoz mellékelt pályázati anyag figyelembevételével hívjuk meg, így javasolt abban részletesen kitérni a releváns szakmai tapasztalatokra, tanulmányokra és ismeretekre.

A pályázatokat 2012. május 31–ig várjuk.

Bővebb információ és regisztráció: http://audi.hu/karriernap/index/

Kapcsolat:

Herbszt Nikoletta

nikoletta.herbszt@audi.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.