Zsebre tehetjük az orvosokat?

2012.05.22. 11:41 Módosítva: 2012.05.23. 11:08
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Az Oxivit Orvoscsoport okostelefon alkalmazása lehetővé teszi, hogy mindig kéznél legyen egy teljes egészségügyi intézmény, amely megoldást kínál felmerülő problémáinkra.

Egy egészségügyi probléma esetén nagyon fontos, hogy gyorsan jussunk információhoz, és tudjuk, milyen esetben kihez kell fordulnunk egészségügyi problémáinkkal.
Az Oxivit Orvoscsoport fejlesztette ki Magyarország első privát egészségügyi okostelefon alkalmazását, mely ingyenesen letölthető mind iphone és android készülékekre. Az alkalmazásban elérhetőek az Oxivit szakrendelései, az ott rendelő orvosok rövid bemutatkozással és rendelési diővel, a szakrendelők nyitva tartási ideje és közvetlen, térképpel ellátott elérhetőségeik. Kifejezetten érdekes funkció, hogy a rendelési időkön és bejelentkezési információkon túl minden orvosról rövid bemutatkozást olvashatunk, így megismerhetjük szakterületeiket és azokat a tüneteket, melyekkel hozzájuk fordulhatunk.

 mom-medical-center3

„Elsődleges célunk az volt, hogy egy olyan könnyen használható rendszert adjunk az emberek kezébe, melyhez valóban bizalommal fordulhatnak, bármilyen egészségügyi panaszuk is van. Azt szeretnénk elérni, hogy ha például fáj valakinek a háta, és nem tudja pontosan miért és hova forduljon, akkor jusson eszébe, hogy van Magyarországon egy jól működő szakrendelő hálózat, ahol megoldást találunk egészségügyi problémáira.” – nyilatkozta Dr. Sonkodi Balázs, az Oxivit Orvoscsoport ügyvezető igazgatója

Az okostelefon alkalmazást most még elsősorban az Oxivit olyan paciensei és ügyfelei használják, akik már tapasztalatból tudják, hogy az Oxivit név garanciát jelent a kiszolgálás színvonalára, az ellátás minőségére és az orvosok szakértelmére egyaránt. Ezek a korábbi ügyfelek tapasztalatukra hagyatkozva választanak az Oxivit Orvoscsoport orvosai és szolgáltatásai közül. Mindemellett az okostelefon alkalmazás felmutatói rendszerint különböző kedvezményekben részesülnek.
„A fejlesztés közel fél évig tartott, mire pontosan körbe tudtuk járni, hogy mire van szüksége egy átlagos embernek. Szeretnénk hasznos információkkal ellátni a már meglévő pácienseinket és azokat is, akik először találkoznak velünk. Az első visszajelzések alapján, akik letöltötték az alkalmazást elégedettek a tartalommal és a működéssel, egyaránt. Sokan naponta használják, így nem kell szakorvosokat keresgélniük, hisz bármilyen kérdésre szívesen adnak szakértő választ a call centeres munkatársaink. Akadnak olyanok is, akik inkább a vészhelyzetek biztosítása érdekében tartják telefonjukon az orvosok elérhetőségét.” – mondta Dalanics Sára, az Oxivit marketing menedzsere.

Természetesen a fejlesztés nem áll meg. Az Orvoscsoportban igyekeznek nemcsak az ellátás minőségében, de a környezet és technológiai háttér tekintetében is XXI. századi színvonalat biztosítani pácienseiknek.

Érdemes letölteni az OXIVIT Orvoscsoport okostelefon alkalmazását, hiszen még a napsütéses nyári időszal előtt, melanomaszűrésre biztosítanak akciót az alkalmazás letöltőinek.

Bővebb információ: www.oxivit.hu/okostelefon

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.