Blogoljon Londonból az olimpiáról!

2012.06.08. 08:22
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Itt a vissza nem térő alkalom, hogy önből londoni tudósító váljon. Ha bizonyítja hozzáértését és kitartását, leszerződtetjük és kiutaztatjuk, hogy blogoljon nekünk az olimpiáról. Ha csak játszani szeretne, akkor is regisztráljon tippjátékunkba, és nyerjen akár minden nap egy sportcipőt.

Elindult az Index tippjátéka. Regisztráljon, válaszolja meg napi kérdéseinket, és nyerjen egy New Balance sportcipőt. Tippjátékunkban a futball Európa-bajnokság egyes mérkőzéseinek végeredményét, győzteseit, és a csoportból továbbjutókat teheti meg pontokért. Megtippelheti a kieséses szakasz mérkőzéseit, a döntősöket és azt, hogy ki nyeri meg az Eb-t. A játékban részt vehet önállóan, de csapatba szerveződve is.

A tippjáték egyik része, hogy naponta három alkalommal kérdéseket teszünk fel, és akik jól válaszolnak, azok között minden nap sportcipőt sorsolunk ki. Nemcsak a napi kérdésre válaszolók, hanem a végső győztesek is nyerhetnek.

2012-06-01T105325Z 1373964237 GM1E8611GC301 RTRMADP 3 BRITAIN-QU
Fotó: Chris Helgren

Blogoljon Londonból!

Nem titkoljuk, a tippjáték egy válogató is, amellyel sporthoz értő bloggereket keresünk a londoni olimpiára. A játékra regisztrálók és az Eb mérkőzéseire tippelők közül kerül ki az Index olimpiai bloggercsapata. A legjobban teljesítőknek szerződést ajánlunk, megbízzuk őket, hogy tudósítsanak blogunkba a londoni olimpiáról, többek között a magyar csapat vízilabdameccseiről is. Kiutazásukról, szállásukról, ellátásukról, belépőikről is gondoskodunk. Fontos: június 8-án 17.45-ig érdemes regisztrálni és tippelni.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.