Forró nyárban keleti kényelem

2012.07.04. 10:33 Módosítva: 2012.07.04. 16:47
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Óriási termékválaszték, minőségi környezetet és pénztárcabarát árak a budapesti AsiaCenterben, ahol az idei nyáron a család minden tagját forró hangulat és izgalmas meglepetések várják!

A főváros legkeletibb pontján lévő központ már első pillantásra különbözik mindentől, amit a plázákban megszokhattunk. A grandiózus épületegyüttes elegáns üvegfelületei között a vásárló keleti kényelemben válogathat több mint 600 üzlet kínálatából. Az üzletekben már a nyári trendek színei és formái dominálnak, a folyosókon ázsiai dekoráció kíséri a látogatót, kikapcsolódásként pedig több kényelmes kávézó és változatos európai és ázsiai ízek között válogathatnak az ideérkezők.

És hogy mit tartogat a nyár?

A nyári akciók mellett, mostanság az AsiaCenterben a vidámság jön divatba.  Példaként említhetjük, hogy megújul a Center Színház, a legkisebbek nagy örömére július közepén újra nyit az ország egyik legnagyobb játékparadicsoma, a 2000 négyzetméteres alapterületű Galaxy Játékáruház és hogy az apukák se unatkozzanak, a keleti szárny földszintjén 300 négyzetméteres műszaki üzlet nyílik.  Folyamatosan megújul az AsiaCenter  sokszínű katalógusa is, amelyben ez alkalommal a gyerekruhák és strandfelszerelések is helyt kaptak. A látogatók nagy része mégis divatcikkekért érkezik a központba, ahol több ezer féle ruhaneműből és cipőből válogathatunk a nyár legtrendibb színeiben és fazonjaiban.  A folyosókon sétálva nem csak a fiatal korosztállyal találkozunk, az AsiaCenterből az idősebbek és a visszafogottabb eleganciát kedvelők sem távoznak üres kézzel. Egy fél órát rászánunk a nézelődésre, itt bármit megtalálhatunk, ami valóban passzol az ízlésünkhöz és pénztárcánkhoz is. Kiegészítők, táskák, ékszerek, ajándék és dísztárgyak mellett fodrász és kozmetikai kellékek és eszközök, sőt még egyedi és minőségi lakás és fürdőszoba berendezések árusító üzletek is várják a vásárlókat.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.