Óriáscsúszda és 4G mobilnet a debreceni Campuson is!

2012.07.13. 11:03 Módosítva: 2012.07.16. 13:59
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A debreceni Campus Fesztiválra érkezők is kipróbálhatják a Telekom hatalmas magenta csúszdáját, valamint a 4G/LTE mobilinternet nyújtotta gyorsaságot és élményt.

A korábbi nagy nyári zenei fesztiválok látogatóihoz hasonlóan a debreceni Campus Fesztiválra érkezők is lecsúszhatnak a Telekom hatalmas magenta csúszdáján, amely a 4G/LTE mobilinternet nyújtotta gyorsaságot és élményt jelképezi. A Telekom hálózatfejlesztésének eredményeképpen 2012. július elejétől már Debrecen nagy részén is elérhetővé vált az új generációs mobilinternet, a 4G/LTE. Így már a Campus Fesztivál látogatói is kipróbálhatják és használhatják a 4G/LTE mobilinternet szolgáltatást* a Telekom Teraszon.

Július 25. és 29. között a pop és a rock mellett a világzene, a dzsessz és az elektronikus műfajok képviselői egyaránt fellépnek a debreceni Nagyerdőn. A külföldiek közül koncertet ad a klasszikus  motívumokkal tűzdelt heavy metalt játszó Apocalyptica, a folkzenét elektronikus tánczenével elegyítő brazil-amerikai-cseh csapat, a N.O.H.A., a Real McKenzies, a brit Friction & Linguistics, a szintén brit Matrix & Futurebound, valamint az ausztrál Shockone is. A fesztiválon a hazai könnyűzene élvonala is képviselteti magát, játszik többek között az új felállású Tankcsapda, a Quimby, Sena (Irie Maffia), a Péterfy Bori & Love Band, a Bëlga, a Magna Cum Laude, és első alkalommal lesz a fesztivál vendége Palya Bea. A fesztiválon a zenei programok mellett nagy hangsúlyt kapnak egyéb művészeti ágak is. A fesztivál egyfajta szimbóluma a kuriózumnak tekinthető víztorony, amelynek a tövében felállított pódiumon a kultúráé lesz a főszerep: dumaszínház, népzene, világzene, dzsessz, színházi produkciók és filmvetítések színesítik a programot.

A Telekom interaktív, közösségi játékának köszönhetően már a koncertek közti szünetek sem telnek majd tétlenül. A sokaság a feltartott mobiltelefonok segítségével irányíthatja az óriás kivetítőkön követhető játékot. Akinek mégis lazulni támad kedve, látogasson el a Telekom Teraszra, ahol napközben lounge hangulatban, estétől hajnalig élénkebb ütemekkel zajlik az élet. Nem csak felfrissülni lehet itt, hanem ingyen internetezni, és mobiltelefont tölteni.

További információk a www.sosem-eleg.hu és a www.campusfesztival.hu címen olvashatók!

* A szolgáltatás a Net&Roll 4G díjcsomaggal 4G-képes táblagépen, továbbá laptopon vagy PC-n egy USB modem segítségével vehető igénybe.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.