2012.09.12. 16:11
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Költözés. Város vagy vidék? Dübörgő forgalom, szmog, vagy nyugodt, csendes környezet, egészséges levegő? Lakás vagy ház vásárlásakor mindezeket mérlegelni kell. Számos érv szól az egyik, illetve másik mellett. Tényleg szükséges áldozatokat hozni? Nem lehetne egyszerre mindkettőt – kérdezi a belső hang. A válasz, dehogynem!

Budapest agglomerációs gyűrűje folyamatosan bővül. Az idő előrehaladtával mindenki késztetést érez arra, hogy kiszakadjon a város lankadatlanul zúgó zajából, és a betondzsungel szürkeségéből. Tíz emberből tíz kapásból sorolná a vidék nyújtotta előnyöket, de azonnal tudnának számos ellenérvet, hogy milyen hátrányai vannak, miért is nem költöznének oda. Így vannak ezzel azok a családok vagy párok is, akik új otthont szeretnének keresni maguknak. Rengeteg érv ütközik ilyenkor, rengeteg szempont jön számításba: nem akarok sokat utazni, ha kedvem támad moziba menni, nem akarok méregdrágán taxival haza jönni, ha bulizni megyek, de nyáron szeretnék kifeküdni a kertbe napozni és a teraszon ülve, madarak csicsergésétől kísérve nézni a naplementét. Mindegyiknek megvannak a maga szépségei, amikről nem szívesen mondunk le.

Vigyázni kell, mert ha megszoktunk egy életstílust, bizonyos idő után úgy érezhetjük, eljött a váltás ideje. Amikor azonban váltunk, akkor ismerjük fel, hogy mennyire hiányzik a régi, megszokott, kényelmes világunk. Végül akármelyik megoldás mellett is tesszük le a voksunkat, érdemes előbb alaposan körülnézni, mert olyan gyöngyszemekre bukkanhatunk, mint a Pasarét Residence, amely megalkuvások nélküli kompromisszumot kínál a vidéki életre vágyó, de a városi lét komfortját feladni nem akaró lakáskeresőknek.

A Pasarét Residence a budai dombok és a város találkozásánál található zöld területen fekszik. Budai viszonylatban egyedülálló, 5000 m2-es park veszi körül az egyedi kialakítású, luxus épületegyüttest. Ennek köszönhetően az álom valósággá válik, hiszen Budapest bármely pontjáról pillanatok alatt haza juthatunk – akár tömegközlekedve, akár autóval – és munka után a teraszon ülve egy teával a kezünkben gyönyörködhetünk a budai hegyek lenyűgöző látványában. A négy egyedi tervezésű, Bauhaus stílusú házhoz teremgarázs, kertszint, három emeleti szint és tetőtér tartozik, szintenként 2-4 panorámás, teraszos lakással, amelyek nagysága 48 nm-től 95 nm-ig terjed. A legfelső szinteken nagyszerű penthouse lakások várják a vevőket. Semmi megalkuvás. Az üvegek és a falak emelt szintű hőszigetelése, a legmodernebb árnyékolástechnika, valamint a heti programozású lakás-termosztátok a biztosítékai a minőségi és zavartalan modern életnek.
Persze, tisztában vagyunk vele, lakhelyet nem feltétlenül egy életre kell választanunk, de szeretnénk úgy gondolni a jövendőbeli otthonunkra, mint arra a helyre, ahol hosszú távon el tudjuk képzelni a jövőnket. Ráadásul befektetésként is megállja a helyét. A Pasarét Residence ilyen, sőt több is ennél...

Bővebb információ: http://www.pasaretresidence.hu/

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.