Áremelés helyett 2013 márciusáig garantált percdíjakkal ünnepli eddigi sikereit a Tesco Mobile

2012.09.26. 10:07 Módosítva: 2012.09.26. 13:47
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A Tesco Mobile meghosszabbítja percdíjakra vonatkozó árgaranciáját és továbbra sem hárítja át a távközlési adót ügyfeleire. A vállalt garancia 2013. március 1-jéig, azaz a szolgáltatás indításának 1 éves születésnapjáig érvényes.

Tekintettel a Tesco Mobile – ügyfelek körében is tapasztalt – rendkívül pozitív fogadtatására és az ebből eredő üzleti növekedésre, az idén július 1-jétől bevezetésre került távközlési adó megjelenésével egy időben, a mobilszolgáltatók közül egyedüliként a Tesco Mobile vállalt garanciát arra, hogy átvállalja a mobilforgalom után fizetendő adót és a Tesco Mobile Dupla tarifacsomag belföldi perc- és SMS-díjait változatlanul tartja.

„Örömmel tölt el bennünket, hogy az ügyfelek körében népszerű, számukra értéket képviselő lépéssel támogathattuk mobilhasználatukat ” – mondta Reszkető Péter, a Tesco Mobile cégvezetője. „A korábban vállalt árgarancia és az azt támogató kampány hatására mind ügyfélbázisunk növekedési üteme, mind az ügyfelek aktivitása jelentősen megnőtt. A számokból az látszik, hogy sokan a szolgáltatás kipróbálása után elsődleges mobil-előfizetésként kezdték el használni Tesco Mobile-os SIM-kártyájukat, és egyre többen vásárolnak és érdeklődnek a Tesco áruházakon kívül is elhelyezett feltöltési pontokon. Érthető tehát, ha az ügyfelek és a Tesco Mobile számára egyaránt előnyös vállalást meghosszabbítjuk, ezúttal egy jövő év márciusáig érvényes árgaranciát adva ügyfeleinknek.”

A Tesco Mobile folyamatosan segít ügyfeleinek, hogy egyszerűen és kedvező feltételekkel mobilozhassanak – a Tesco Mobile Dupla tarifa például megduplázza a feltöltéseket, illetve minden belföldi hívásirányban, minden napszakban egységes SMS- és percdíjakat biztosít.

A társaság igyekszik újabb és újabb előnyöket nyújtani ügyfeleik számára: például 2012. augusztus és október között minden ügyfél 50 MB díjmentes internethasználatra jogosult, míg 2012. október 7-ig az egyenlegfeltöltések megduplázásán felül még 50 perc díjmentes hálózaton belüli beszélgetést is kapnak az ügyfelek, illetve az extra készülékvásárlási ajánlatok is rendszeresen frissülnek ügyfeleink között.

Kiemelt figyelmet kapnak a Tesco Clubcard tulajdonosok. Emellett természetesen érdemes a jövőben is figyelemmel kísérni a társaság weboldalát (www.tescomobile.hu) és a Tesco áruházakban kihelyezett értékesítési felületek információs anyagait, az őszi és téli időszakban ugyanis újabb és újabb kedvező ajánlatok várhatók a Tesco Mobile-tól.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.