Fitness bérlet + wellness hétvége

2012.10.17. 14:26 Módosítva: 2012.10.24. 15:13
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Ha szeretné magát elkötelezni az egészséges életmód mellett, itt a remek alkalom! Amennyiben éves bérletet vásárol az Oxygen Wellness Központokba, kétszemélyes wellness-hétvégét kaphat ajándékba.

Az egészséges életmód kellemes is lehet

Régen leáldozott már annak az elképzelésnek, miszerint az egészséges, sportos életmód csakis lemondásról és kínlódásról szól. Az Oxygen Wellness Központokban minden elérhető, ami kellemessé, hatékonnyá teheti a magunkra fordított időt és munkát. A három központ mindegyike hatalmas és modern gépparkkal, profi személyi edzőkkel, hangulatos csoportos órákkal, színvonalas gasztrokínálattal, szépségszalonnal rendelkezik. Naphegyen és Újpesten továbbá minden igényt kielégítő, medencével, szaunaparkkal felszerelt wellness-részleg és modern orvosi központ is várja a vendégeket.

Aki tehát nem csak keményen szeretne edzeni, de kikapcsolódni, relaxálni, szépülni és gyógyulni is vágyik, három olyan exkluzív központot is talál Budapesten, ahol mindezt egy helyen megteheti.

Ajándék az elkötelezetteknek

Az Oxygen Wellness Központok most különleges ajándékkal is kedveskednek a vendégeiknek. Aki ugyanis bizonyos napokon éves bérletet vásárol a megjelölt központba, egy-egy wellness-hétvégével is gazdagabb lehet. (Az ajánlat az első 30 vásárlónál érvényes.)
Az együttműködés keretében olyan exkluzív szállodák ajánlották fel a hétvégéket, amelyek szintén minden lehetőséget biztosítanak a kellemes kikapcsolódáshoz, a tartalmas időtöltéshez, a szépüléshez és a gasztronómiai kalandokhoz.

Mikor, hol, mit?

Ha 2012. november 19-23. közt, 200 ezer Ft felett vásárol éves bérletet az újpesti Oxygen Wellness Központba, kétszemélyes, félpanziós wellness-hétvégét kap ajándékba a Hotel Resindence Ózon felajánlásaként.  A hétvége 2013. május 31-ig, az előre egyeztetett időpontban érvényes, az ünnepi időszakok kivételével.

Információk a hotelről:

www.ozon.hotel-residence.hu

Ha 2012. december 3-7. közt, 300 ezer Ft felett vásárol éves bérletet a naphegyi Oxygen Wellness Központba, kétszemélyes, félpanziós wellness-hétvégét kap ajándékba a Hotel Európa fit****superior felajánlásaként. A hétvége 2013. május 31-ig, az előre egyeztetett időpontban érvényes, az ünnepi időszakok kivételével.

Információk a hotelről:

www.europafit.hu

Információk az akcióról:

www.oxygenwellness.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.