Tegyük együtt fényesebbé az ünnepet!

2012.10.31. 15:05 Módosítva: 2012.11.05. 09:45
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Képzelje el, hogy lakóhelye hófedte főterén áll egy csodálatos karácsonyfa...és képzelje el, hogy ez az Ön érdeme! Szeretné, ha valóra válna?

Szinte hihetetlen, de ismét eltelt egy év, közelednek a karácsonyi ünnepek. Az adventi készülődés, a karácsonyt megelőző hetek mindenki számára a szeretetteljes, örömteli várakozás időszaka. A kisebb közösségek, legyen szó akár baráti összefogásról, a településen működő táncegyesületről, népdalkörről, művészeti csoportról, kreativitásukat bevetve most különleges módon emelhetik lakóhelyük ünnepi fényét.

E.ON Adventi Pályázat néven országos pályázatot hirdet az E.ON, melyre kisközösségek jelentkezését várja. Barátok, ismerősök, óvoda, iskola, tánccsoport, kultúrház, közösség? A pályázók feladata, hogy a lehető legkreatívabb módon bemutassák, hogyan készülődnek együtt a karácsonyra, közösségükben mit jelent a szeretet ünnepe. Az E.ON Adventi Pályázat nyertesei - összesen 24 közösség - egy-egy kültéri, energiatakarékos, LED izzókkal feldíszített karácsonyfát nyernek, melyet településük főterén állít fel az E.ON. A nyertesek adventi készülődéséhez további ajándékcsomagokkal járul hozzá az energiaszolgáltató, a legkiemelkedőbb pályázatot beküldő települést pedig fődíjjal jutalmazzák.

Pályázni november 5. és 19. között lehet. A beküldött pályázatokat három, településméret szerinti kategóriában díjazzák.

További információk: www.eonadvent.hu

Pályázzanak a karácsonyfáért, mutassuk meg, hol a legszebb az Advent!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.