Bernát, Felícia
EUR 383,78 Ft
USD 362,54 Ft
7 °C
31 °C

Súlyos beteg vagyok! Úristen! Most mit csináljak?

2012.12.04. 15:41 Módosítva: 2012.12.06. 16:18
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Sok emberben fogalmazódik meg ez a kérdés, amikor azzal szembesül: súlyos betegséget diagnosztizáltak nála vagy valamelyik családtagjánál, barátjánál. Magyarország élenjáró a daganatos betegségek, illetve más hasonlóan súlyos betegségek terén, és sajnos csak akkor döbbenünk rá a megelőzés, az egészséges életmód fontosságára, amikor már késő.

De mit lehet tenni, hogy nagyobb esélyünk legyen a gyógyulásra?

Egy nemrégiben készült felmérés szerint, a magyarok között rendkívül magas azok aránya, akik külföldi gyógykezeléstől várják a gyógyulást. Ugyanakkor sokan csak legyintenek: a külföldi gyógykezelés méregdrága, azt csak a dúsgazdagok engedhetik meg maguknak.

Valóban elérhetetlen lenne ez nekünk? Lehetőségünk sincs a diagnosztizált betegségük specialistájához fordulni, és új esélyt kapni?

A CIG Pannónia új Best Doctors programjával mindenki esélyt kaphat, és így az átlagos jövedelmű családok számára is megfizethetővé válik az, hogy külföldön, a világ legjobbnak tartott  orvosai, kiváló felszereltségű  kórházakban gyógyítsák Őket.

Linda is a Best Doctorsnak köszönheti az életét.

A Best Doctors Egészségbiztosításokat nemcsak magánszemélyek vehetik igénybe, hanem a béren kívüli juttatások részeként a vállalatok adómentes jövedelemként adhatják munkavállalóiknak.

Ne várja meg, míg már túl késő lesz már! Gondoskodjon előre!

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.