Elemér
0 °C
10 °C

Ajándékozási lista idei sztárjai

2012.12.06. 10:53
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A következő napok ajándékozási slágere várhatóan a széles használati lehetőségekkel rendelkező okostelefon lesz, de előre láthatóan a táblagépek is igen keresettek lesznek a karácsony előtti hetekben.

Karácsonyi vásárlási szokásainkat jól tükrözi, hogy az okostelefon-eladás megkétszereződésére, a karácsony előtti utolsó napokban akár a normál forgalom négy-ötszörösére számít a Magyar Telekom. A tévékészülékek esetében a teljes éves forgalom körülbelül egyharmada ebben az időszakban valósul meg a vállalatnál. Érdekes tendencia, hogy egyre többen keresik és választják a színes készülékeket.

Érdekesség, hogy a T-Pontokban és a T-Partner üzletekben történő értékesítés mellett egyre nagyobb szerephez jut az online vásárlás. A karácsony előtti növekvő forgalom során a vásárlások mintegy harmada a www.t-home.hu és a www.t-mobile.hu oldalakon keresztül történik. Egyre többen ismerik fel annak előnyét, hogy kényelmesen otthonukból válogathatnak az online kínálatból, ahol esetenként még kedvezőbb egyedi akciókkal (a legtöbb termék esetén 10 százalékos kedvezménnyel), valamint ingyenes és gyors belföldi házhoz szállítási lehetőséggel is élhetnek.

A Telekom termékpalettáján a mobil készülékek mellett tévékészülékek is találhatók: a karácsony előtti időszak érdeklődését várhatóan fokozza, hogy a vállalat a napokban kiemelkedő, 0 forint kezdőrészlettel és 24 hónapra vonatkozó kamatmentes részletre megvásárolható televíziós ajánlattal állt elő a legalább 6 hónapja T-Home vagy Arany és Platina szintű T-Mobile ügyfelei részére, meghatározott T-Home Interaktív TV előfizetés mellé, 2 év határozott tartamú szerződéssel.

A vásárlási döntést nagyban megkönnyíti, hogy a Magyar Telekom a telekommunikációs szolgáltatásai mellé a piacon egyedülállóként a digitális szórakoztatás széles spektrumát is nyújtja egy csomagban: ennek köszönhetően rendkívül kedvező feltételek mellett lehet akár négy készüléket – LED tévé, okostelefon, tablet, okos fényképezőgép vagy PlayStation – vásárolni.

A vállalat a napokban különleges alkalmazást fejlesztett: az iOS vagy Android operációs rendszerrel rendelkező okostelefonokra letölthető „Élménytér” elnevezésű applikáció segítségével 3D-ben lehet a Telekom akciós újságjában megtalálható, ikonnal megjelölt készülékeket megtekinteni. Ráadásul az alkalmazás letöltésekor kapott kóddal, a mini.samsung.hu oldalon történő regisztrációval nyereményjátékon lehet részt venni, amellyel értékes nyereményt – Mini Cooper személyautót – lehet nyerni.

A játékban a magyarországi T-Pontban, Partner üzletben, illetve a www.t-home.hu vagy a www.t-mobile.hu oldalakon történő vásárlás esetén, T-Home vagy T-Mobile előfizetéssel rendelkező ügyfelek vehetnek részt, akik Samsung okostelefont, tabletet, notebookot, televíziót vagy fényképezőgépet vettek.

Kellemes karácsonyi böngészést és vásárlást!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.