Gondtalan vásárlás az Extreme Digital-nál!

2012.12.06. 14:30 Módosítva: 2012.12.06. 16:32
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Az Extreme Digital online áruházában és szaküzleteiben is bevezette minden termékre a vásárlás napjától számított 40 napos visszavásárlási garanciát.

Az Extreme Digital számára is a december a legfontosabb hónap az évben. Idén is az ünnepi előkészületek során a vásárlók kényelme volt a legfontosabb. A számos kényelmi szolgáltatás mellett (árgarancia, áruhitel, ingyenes házhozszállítás, stb.) az új Garancia40 szolgáltatással segíti vásárlói karácsonyi előkészületeit.

A Garancia40 szolgáltatással bármilyen - még használatba nem vett – termék a megvásárlástól számított 40 napig visszavihető. Így nem okozhat problémát, ha nem sikerült eltalálni szeretteink titkos vágyát, ha duplán kapunk meg egy ajándékot, vagy időközben meggondolja magát az ember. Gyári csomagolásában, sértetlenül, az eredeti blokkal vagy számlával visszaviheti vagy akár vissza is küldheti a terméket, és az Extreme Digital becseréli bármely más termékre kínálatából.

Azok számára is van megoldás, akinek még a 40 napos szabadság sem elég vagy nincsen konkrét ötletük a karácsonyfa alá. Az Extreme Digital ajándékkártya mindenre megoldást nyújt: adja ajándékba a választás lehetőségét!  Az Extreme Digital ajándékkártyával garantáltan örömet szerez. A kártya tetszőleges összeggel feltölthető 10.000 Ft-tól 200.000 Ft-ig, és bármelyik Extreme Digital szaküzletünkben levásárolható.

További információk a Garancia40 szolgáltatásról!

További információk az ajándékkártyáról!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.