Albin
0 °C
10 °C

Karácsony, tévé, telefon

2012.12.14. 16:11 Módosítva: 2012.12.14. 17:12
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Az okostelefon és a tablet mellett egyre többen választanak karácsonyra televíziót és hozzá interaktív tévészolgáltatást.

A tévé és a tévészolgáltatás iránti növekvő érdeklődést bizonyítja, hogy T-Home Interaktív TV előfizetőinek száma az elmúlt időszak dinamikus növekedését követően mára meghaladta a 300 ezret, és egyre többen, immáron több százezer ügyfél használja a szolgáltatáson elérhető interaktív funkciókat. Egy nemrég végzett kutatásából kiderül, hogy minden harmadik tévénéző igényli, hogy átgondoltan, tudatosan fogyasszon tartalmat, vagyis úgy és akkor tévézzen, ahogy és amikor neki tetszik – mindezt a megállítható és visszatekerhető élő adásnak, az akár interneten, okostelefonon keresztül is programozható felvételi lehetőségnek és más interaktív tévézési funkcióknak köszönhetően könnyen megtehetik.

A lehető legteljesebb ügyfélélmény elérése érdekében végzett fejlesztések eredményeképpen a Telekom népszerű tévészolgáltatásán, az Interaktív SAT TV-n is egyre több, az IPTV-n már ismertté vált interaktív alkalmazás érhető el, így például a távirányító segítségével „lekérhető” Horoszkóp, Szerencsejáték és Árfolyamok applikáció. Ráadásul az IPTV szolgáltatást már – iOS és Android operációs rendszerű – okostelefonra letölthető alkalmazással is lehet irányítani. Ennek segítségével a telefon egyszerűen átváltoztatható egy érintőképernyős T-Home IPTV távirányítóvá.

Az érdeklődést fokozza, hogy a T-Home interaktív tévészolgáltatásában lévő Videotékában a legfrissebb mozifilmek szinte a DVD megjelenéssel egy időben, vagy közvetlenül utána elérhetők a tévé képernyőjén. Exkluzív tartalmak (például az X-Faktor énekeseinek stúdiókoncertje már a televíziós bemutató előtt, máshol nem látható ausztrál krimisorozat, a Miss Fisher), független forgalmazók filmjei, díjmentesen megtekinthető alkotások (National Geographic Channel 3D műsorok és más 3D filmek) színesítik a kínálatot.

A karácsony közeledtével élénkül a vásárlási kedv, a Telekom az okostelefon-eladás megkétszereződésére, a karácsony előtti utolsó napokban akár a normál forgalom négy-ötszörösére számít. A vállalat tapasztalatai szerint a tévékészülékek egyharmada ebben az időszakban talál gazdára, és tavaly karácsonykor közel két és félszeresére nőtt a fizetős filmkölcsönzés is.

A T-Pontok és a T-Partner üzletekben történő vásárlás mellett egyre nagyobb szerephez jut az www.t-home.hu és a www.t-mobile.hu oldalakon keresztüli online értékesítés, ahol a vásárlók esetenként még kedvezőbb egyedi akciókkal (a legtöbb termék esetén 10 százalékos kedvezménnyel), valamint ingyenes és gyors belföldi házhoz szállítási lehetőséggel is élhetnek. Érdemes tehát körülnézni, és okos döntést hozni!

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.