Szabaduljon meg a visszereitől!

2013.01.16. 12:56
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A tél a legalkalmasabb időpont az esztétikailag zavaró és veszélyes visszerek, hajszálerek eltüntetésére. Kíméletes és profi eltávolítás az Oxygen Medical-ban!

Nem csak zavaró, de veszélyes is

A visszeresség általában veleszületett hajlam, kedvezőtlen munkakörülmény, illetve nőknél a terhesség következtében kialakult hormonális állapot megváltozása és a vénákra gyakorolt káros hatása következtében alakul ki.

A közhiedelemmel szemben azonban nem csak kozmetikai jelentősége van, hiszen a visszeresség következtében kialakult vénás pangás károsítja a bőr vérellátását. Ennek talaján könnyebben alakulnak ki gombás és más bakteriális fertőzések, melyek mikro-bőrrepedéseket okozva elősegítik a gyulladásos folyamatok, így az orbánc kialakulását is. Ez pedig közvetve trombózishoz, illetve nyirokérgyulladáshoz vezet.  A visszeresség legsúlyosabb következménye a lábszárfekély kialakulása. Ezért mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy ezt a vénás pangást maximálisan csökkenteni tudjuk. Kíméletes és profi eltávolítási lehetőségek elérhetők az Oxygen Medical-ban!

A visszéreltávolítás lehetőségei

- Rádiófrekvenciával

A visszerek kezelésében eddig a lézeres műtéteket tekintették a legkíméletesebb eljárásnak. Ám a rádiófrekvenciás kezelés ennél is kíméletesebbnek bizonyult, tekintettel arra, hogy sokkal kisebb hőmérsékleten éri el a kellő hatást.

A kezelés maga mikrohullámmal, vagyis magas frekvenciájú energiával történik, amely hőhatást fejt ki az erekre. Az eljárás szinte fájdalommentes és bármely testrészen elvégezhető, beleértve az arcot, a térd és boka környékét, amelyet egyébként nagyon nehéz kezelni. A kezelést követően nincs szükség kompressziós harisnya alkalmazására, a napfény sem jelent akadályt. A készülék egyszerű alkalmazása, a szövődménymentesség és az enyhe utólagos panaszok miatt alkalmas mind a kisebb oldalágak, mind a nagyobb fő vénatörzsek műtéti ellátására is. Kiemelten ajánlható seprűvénák, pókhálóvénák, telenagiectasiák, vörös foltok és hajszálértágulatok kezelésére is.
Mivel a beavatkozás altatás, gerincérzéstelenítés illetve vágás nélkül történik, a minimális traumatikus hatás következtében a beteg a harmadik napon munkába állhat.

- Szklerotizációval

A pókháló-erek szklerotizáció segítségével tüntetők el, melynek lényege egy speciális anyag befecskendezése az érbe, minek következtében az ér falai összetapadnak és megszűnik bennük a vérkeringés. A szklerotizálásra az ősz, a tél és a tavasz alegalkalmasabb, a kezelés után ugyanis rugalmas pólya viselése kötelező, ami ilyenkor nem okoz nagy gondot.

www.oxygenmedical.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.