Mindig alacsony árak a METRO-ban

2013.03.05. 10:46
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A hatékony árubeszerzés kulcseleme a sikeres vállalkozásoknak, ezért a METRO még kedvezőbbé teszi árait. Áruházaiban a vevők nagykereskedelmi áron juthatnak az általuk leginkább keresett termékekhez.

A nagykereskedelmi áruházlánc célja az, hogy a legfontosabb termékekből mindig teli polc fogadja a vásárlókat, ezért a kutatások alapján kiválasztott cikkekből folyamatos elérhetőséget biztosít vevőinek. A „METRO egység”-ben (pl. kartonban) történő vásárlás pedig további 5%-os kedvezményt biztosít számos termék árából - erről az új polccímkék nyújtanak részletes tájékoztatást

„Kéthetente frissülő akcióink természetesen továbbra is megmaradnak, melyekről katalógusainkból értesülhetnek vevőink. Szolgáltatásaink magas színvonalával, versenyképes, „nagyker” árainkkal partnereinket is sikeresebbé tesszük, hosszú távon pedig a magyar gazdaság fejlődésében is fontos szerepet kívánunk játszani. Ehhez elengedhetetlen, hogy a hazai piaci viszonyokhoz mérten állandó kedvezményeket nyújtsunk, így támogatva a kis- és középvállalkozásokat az folyamatosan változó gazdasági környezetben. Azzal, hogy partnereink mindent egy helyen tudnak beszerezni versenyképes áron, időt, energiát és pénzt takarítunk meg számukra, ezeket pedig arra fordíthatják, amire mindig is szerették volna, saját üzletük gyarapítására, fejlesztésére.” – mondta Roland Ruffing, a METRO Kereskedelmi Kft. vezérigazgatója.

A METRO áruházak nemcsak áraikkal emelkednek ki a hazai nagykereskedések közül, hanem folyamatosan frissülő, széles választékukkal is. Az egészséges étkezés egyik alappillérének számító tengeri halak például hetente háromszor, egyenesen a kifogási helyről érkeznek a METRO-ba. Az édesvízi halakat pedig a magyar termelők közvetlenül az áruházakba szállítják be, így azok a kifogástól számítva akár 24 órán belül a tányérra kerülhetnek. Az áruház naponta frissülő hús-, zöldség-gyümölcs és borválasztéka régiós szinten is kedvező áron érhető el. Emellett számos nem-élelmiszer és kiegészítő termék (irodaszerek, profi konyhai gépek) segíti a kiskereskedelemben, vendéglátásban és egyéb vállalkozói szektorban tevékenykedő partnereiket.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.