40 ÉV KIKA – 40 ÉV SIKERTÖRTÉNET

2013.03.18. 12:55 Módosítva: 2013.03.18. 14:01
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

40 ÉVE EURÓPÁBAN

Az 1973-ban alapított vállalkozás rövid idő alatt vált nemzetközi szinten ismertté és egy teljeskörű lakberendezési áruválasztékot, vala­mint a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat kíná­ló önkiszolgáló kereskedelmi üzletlánccá.

Az első áruházak Ausztrián kívül 1999-ben Magyarországon a Michelfeit áruházak felvásárlásával és 2000-ben azok átalakításával nyíltak meg. Négy évtized alatt Ausztriában 32, Kelet- és Közép-Európában (Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában, Horvátországban, Romániában és Szerbiában) pedig összesen 23 áruház nyílt, s lett a kika Eu­rópa egyik vezető lakberendezési áruházlánca.

A családi tulajdonú kika/Leiner cégcsoport az osztrák lakberendezési piacon a legnagyobb múlttal rendelkező vállalkozás, melynek sikeréhez a fo­lyamatos expanzión kívül hozzájárulnak olyan értékek, mint a hagyományok tisztelete, az áru­készlet minőségének folyamatos ellenőrzése és egy állandó, biztos választékra épülő, folyama­tosan megújuló termékskála kialakítása.

A kölcsönös bizalom eredménye, hogy a mai napig léteznek olyan gyártó– és beszállító partnerek, akikkel a cég a megalapítás óta – már 40 éve – együttműködik.

Hosszú évek tapasztalata garantálja vevőink számára a mindenkori minőséget, szakszerű kiszolgálást és precíz, igényekre szabott tanácsadást.

„A sikertörténet elsősorban az Európa-szerte több mint 7000 elkötelezett munkatársunk érdeme és hűsé­ges, elégedett vásárlóink, akiknek hálás köszönet­tel tartozunk!” – nyilatkozta Paul Koch.

További információ  

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.