Kocsmavadászat fesztiváljegyekért

2013.04.22. 14:14 Módosítva: 2013.04.22. 14:24
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Érdekel, hogyan bulizhatsz többet kevesebbért? Az éjszaka királyai fesztiválra is ingyen járnak, derítsd ki, Te megütöd-e a mércét!

Nincs más dolgod, mint letölteni okostelefonodra a PubHuntert, felderíteni a legjobb helyeket, igénybe venni az egyes helyek speciális kedvezménykuponjait és jól érezni magadat. A legaktívabb felhasználókat Balaton Sound és SZIN bérletekkel jutalmazzuk. Hogy működik mindez? Az alábbiakban megtudhatod. Tölts, csekkolj, bulizz és nyerj!

Mindenkinek van egy olyan ismerőse, aki álmából felébresztve is sorolja az aznapi bulikat, minden létező szórakozóhelyen járt már, olykor pedig még egy potya sör is leesik neki köszönhetően a pultosokkal ápolt közvetlen viszonyának. A PubHunter lényegében ezt a havert váltja ki, segít eldönteni, merre indulj neki az éjszakának, tudja, merre járnak éppen az ismerőseid, olykor még egy körre is meghív és a sokadik pohár után sem kezd kötekedni a kidobókkal.

Az Android és iOS készülékekre is ingyenesen letölthető alkalmazás lelkét egy folyamatosan növekvő, lassan 1700 szórakozóhelyet tartalmazó adatbázis jelenti, melyben egy egyszerű keresőfelület segítségével mazsolázhatunk, szűkíthetünk például távolság, árszínvonal vagy épp felszereltség szerint is. A legszimpatikusabb találat kiválasztását követően a hely adatlapjára jutunk, ahol az odajutást segítő térképes megjelenítés mellett az adott hely alapadatait is megtekinthetjük. Ezek többsége ráadásul aktív linkek formájában jelenik meg, így akár egy gombnyomással ellátogathatunk a web-, vagy Facebook oldalra, írhatunk emailt, vagy intézhetjük az asztalfoglalást telefonon. Itt nézhetjük meg a többi felhasználó véleményét is, vagy épp egészíthetjük ki azokat sajátunkkal.

Érkezést követően a kiválasztott helyre be is csekkolhatunk, így hasonszőrű PubHunter használó ismerőseink látni fogják, épp hol ütjük el az időnket, merre induljanak utánunk. Nem csak ezért éri meg azonban minden alkalommal nyomni egy check in-t, az alkalmazás ugyanis úgynevezett coin-nal jutalmaz miden egyes bejelentkezést, amikért hamarosan konkrét kedvezményeket is vásárolhat bármelyik „kocsmavadász”. Ezzel együtt a gyűjtögető életmódot kevésbé kedvelő felhasználók is megtalálhatják a számításukat a PubHunterrel, a legutóbbi frissítés óta ugyanis már kuponakciók indítására is lehetősége van a szórakozóhelyeknek, érdemes tehát rendszeresen ránézni az alkalmi kedvezményekért a „My Coupons” menüpontra.

A fesztiválszezonra is megéri már a PubHunterrel elkezdeni a melegítést, szerdától ugyanis kezdetét veszi a PubHunter check in versenyének harmadik köre, aminek keretében a Balaton Soundra és a Szegedi Ifjúsági Napokra nyerhetnek bérletet az éjszakai élet önjelölt királyai és királynői. Itt még azonban nincs vége a nyereményjátékoknak, ősszel ugyanis sajátos egyetemek közti versengés eszközévé lép elő a PubHunter, melyben minden felhasználó a profiljában megadott alma matere számára gyűjti a pontokat. A győztes közösség számára saját dedikált PubHunter bulit szerveznek az alkalmazás készítői, érdemes tehát minél jobban hajtani, bulizni, csekkolni.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.