Összefogással megmenekült a Római-parton az Alfa Art Hotel

2013.06.17. 16:01 Módosítva: 2013.06.17. 16:38
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Nyolc napon át tartó emberfeletti küzdelemmel sikerült megmenteni az Alfa Art Hotelt. A szálloda dolgozói, civil önkéntesek, az Ericsson Magyarország Kft önkéntes munkatársai, barátok, ismerősök összefogásával, több ezer homokzsákkal védekeztek az eddigi legmagasabb árvíz ellen. Óbuda–Békásmegyer Önkormányzata, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Rendőrség, a Máltai Szeretetszolgálat gondoskodott arról, hogy a védekezés sikeres legyen. A szálloda dolgozói köszönetet mondanak mindenkinek, akik hozzájárultak munkahelyük megmentéséhez.

A szálloda 2013. június 19-től újra fogadja a vendégeket.

A kellemes, csendes, természetes környezetben található Római-parti 42 szobás 3 csillagos Alfa Art Hotel modern technikával felszerelt többfunkciós konferencia termei kiválóan alkalmasak tréningek, oktatások, továbbképzések, konferenciák, partnertalálkozók megrendezésére. A 12000 nm-es zöld területen pedig lehetőség van outdoor csapatépítő tréningek, kisebb családi napok lebonyolítására.

A hazai és nemzetközi specialitásokat kínáló Akvarell Étterem és a Duna-parti terasz nemcsak a szállóvendégek kényelmét szolgálja, hanem több éve tökéletes helyszínt biztosít esküvőkhöz, különböző családi és baráti eseményekhez (pl házassági évfordulók, születésnapok), bankettekhez és céges party-khoz.

A szálloda rendelkezik díjmentes parkolási lehetőséggel is. A területen belül 80 autóval lehet kényelmesen parkolni.

A szálloda különlegessége az ART jelleg, így szeretettel várja a művészet kedvelőit is, hogy megismerjék az 1960-70-es évek magyar festőinek eredeti művészeti alkotásait. A festményekből kiállítás tekinthető meg a galériában és a vendégeknek megtetszett alkotások a helyszínen meg is vásárolhatóak.

A szállodáról bővebb információt www.alfaarthotel.hu weboldalon találhatnak.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.