Emeletes busszal a Zöld Pardonba!

2013.06.19. 15:41 Módosítva: 2013.06.20. 08:24
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Útnak indult a Zöld Pardon saját buszjárata, - egy igazi emeletes busz - mely a Deák térről indulva szállítja a bulizni vágyókat a Rákóczi (volt lágymányosi) híd budai oldalához.

Útnak indult a Zöld Pardon saját buszjárata - egy igazi emeletes busz -, amely a Deák térről a Kálvin tér és az Üllői út érintésével a Petőfi hídon át érkezik Budára, majd a régi Zöld Pardon helyéről, a Petőfi híd budai hídfőjétől átvisz a jelenlegi helyszínre, a Rákóczi (volt Lágymányosi) híd szintén budai oldalához. A busz nagyban megkönnyíti a helyszínre jutást, és már a fedélzeten indulhat a buli: a buszon szól a zene és felszállhatsz egy sörrel is. A buszon egészen egyéni kalauzok segítik a felszállókat. Ha retúrjegyet váltasz a járatra, a ZP vendége vagy egy pohár sörre vagy frissítőre. Az első járat 19:15-kor indul a Deák térről, az egyszeri utazás tarifája 300 Ft. A megállókról és a teljes menetrendről a www.zp.hu/busz oldalon lehet tájékozódni.

A busszal érkezve június 22-ig ingyenes a belépés az aznapi koncertre. 23-án állítólag már a Zöld Pardon idei egyik legnagyobb dobása, az I Need a Dollar című slágerével végre érdemei szerint befutott amerikai soulénekes, a Class FM támogatásával érkező Aloe Blacc is a busszal jön a koncertjére. Blacc a második külföldi sztár a kanadai Datsik után a budai zöld színpadon, a sok külföldi fellépőt tartogató idei nyári szezon következő nemzetközileg is ismert vendége pedig már másnap, 24-én érkezik. Ezen az estén a thrash metal műfajának egyik legrégebbi és legautentikusabb zenekara, a Testament lép színpadra. Egyelőre nem tudni, akarnak-e egyet buszozni a pesti belvárosból Lágymányosra, a Zöld Pardonba, de bármi megtörténhet

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.