Wellness-belépő fogtömés mellé!

2013.07.15. 13:10 Módosítva: 2013.07.15. 15:11
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Válassza az Oxygen Fogászat fogmegtartó vagy fogpótló kezeléseit, és pihenje ki fáradalmait az Oxygen Wellness Központban. Fogászatunkon bizonyos kezelések mellé most ajándék wellness belépő jár!

A fogászati kezelések elkerülhetetlenek, de hogy ne halogassa tovább, megkönnyítjük a döntését. Ha Ön fogkő-eltávolítást, tömést, gyökérkezelést, vagy koronát, hidat, implantátumot csináltat az Oxygen Fogászaton, egyalkalmas Oxygen Wellness belépőt adunk ajándékba! ̽

Mit kínál az Oxygen Fogászat a fogak megtartására és pótlására?

Professzionális diagnosztika

Az Oxygen Fogászaton a tapasztalt szakorvosi és asszisztensi csapaton kívül a legkorszerűbb műszeres diagnosztikai eszközök teszik lehetővé a professzionális diagnózist. A hagyományos szájüregi vizsgálaton túl a probléma mélységének feltárásához szükséges lehet a panorámaröntgen. Hasonlóan magas színvonalú diagnosztikai eszköz a 3D CT, amely hihetetlen részletgazdagságú képet szolgáltat, így segítségével milliméteres pontosságú méréseket lehet végezni.

Általános fogászat

A megfelelő szájhigiéniás szabályok közé tartozik a rendszeres, évi kétszeri fogorvosi ellenőrzés. Az időben felfedezett problémák ellen sokat tehet a szakember, a professzionális szájhigiénés kezelés, a fogkövek eltávolítása, a fluoridbevitel növelése, az antibakteriális kezelések vagy a barázdazárás megakadályozhatják a későbbi visszafordíthatatlan folyamatok kialakulását. A kontrollok másik fontos feladata a szájüregi daganatok kiszűrése is.

Fogpótlások

Hiányzó, kopott vagy gyökérkezelt fogak esetében az esztétikus korona jelenthet kitűnő megoldást.  A hagyományos hídnál két vagy több pillér szükséges a foghiány áthidalására, az implantációnál (beültetésnél) pedig nincs szükséges a szomszédos fogak lecsiszolása sem, hiszen a koronát egy beültetett, csavar formájú műgyökér tartja meg. A fogak pótlásának professzionális lehetőségei közti választást a fogorvossal való konzultáció könnyíti meg.

Döntsön most! Tegyen a fogai egészségéért az Oxygen Fogászaton és pihenjen az Oxygen Wellnessben!

̽Akciónk az újpesti Oxygen Fogászati Központban és az újpesti Oxygen Wellness-ben érvényes.
Bejelentkezni a fogászati központba 2013. 07. 16- tól lehetséges.
A wellness belépő felhasználható 2013.08.15-ig.

www.oxygenfogaszat.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.