Vigyázzunk az egész családra!

2013.07.16. 15:06 Módosítva: 2013.07.16. 16:19
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Az már szinte természetes, hogy biztosítást kötünk az autónkra vagy ingatlanunkra, érdemes azonban önmagunkra is gondolnunk! Nagyobb biztonságérzetet ad, ha az esetleges egészségügyi problémákra és megoldásukra előre  felkészülünk, mint ha elhessegetjük a gondolatot, mondván velünk ilyesmi úgysem történhet. Ne hagyjuk, hogy egy nem várt tragédia romba döntse az életünket, főként, ha gyermeket is vállaltunk. Ráadásul nem is bonyolult mindez, épp csak egy kis odafigyelés olyan élet-és egészségbiztosítást keresni, amely szükség esetén a lehető legtöbbet tudja nyújtani számunkra.

Nézzük is meg a legfontosabb szempontokat!

  • Érdemes tudnunk, hogy a leggyakrabban előforduló súlyosabb betegségekre külön is köthető biztosítás. Ha a családban előfordult e betegségek valamelyike, vagy veszélyeztetettek vagyunk, akkor érdemes külön is biztosítást kötni ezekre a kockázatokra.
  • Nagy problémát jelenthet, ha egyes diagnosztikai ellátásokat, mint a CT, MRI vizsgálatot, csak hosszú várakozási idő után érhetünk el. Bizonyos egészségbiztosítással rendelkezők ezekhez könnyebben, előzetes egyeztetéssel hozzáférhetnek.
  • A hálapénz kérdése mindig fájdalmas fejtörést és kellemetlen pillanatokat jelent. A magánellátások során nincs paraszolvencia, így az ezzel kapcsolatos terhek és aggályok is kikerülnek a gondjaink közül.
  • Többféle szolgáltatáscsomag létezik, így akár kisebb költség mellett is tesztelhető a szolgáltató működése, és ha szükséges, akkor válthatunk a későbbiekben.

Kinek-kinek magának kell felmérnie mire lehet szüksége, az érdeklődőknek pedig érdemes az ING facebook oldalán körülnézniük.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.