Önkéntes sörtesztelőket keres a Heineken

2013.08.05. 15:15 Módosítva: 2013.08.14. 14:09
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Augusztusban bárki részt vehet a Heineken prémium sörcsapolási és sztárkiszolgálási módszerének tesztelésében 23 budapesti vendéglátóhelyen. A legjobb bartenderekre szavazók most a Heineken vendégei lehetnek egy sörözésre a barátaikkal.

A HEINEKEN, amely 140 éve gyártja a világ egyik legnépszerűbb sörét, mindig is nagy figyelmet fordított arra, hogy a sörfőzdétől egészen a fogyasztók poharáig megőrizze a sör magas minőségét. Ahogyan Franck Evers, a HEINEKEN vezető csapolómestere megfogalmazta: „A biztosíték arra, hogy a vendég rendel egy második pohársört, a tökéletesen csapolt és felszolgált elsőpohár sör élménye”.

23 gondosan kiválasztott sörözőben, bárban és étteremben vezeti be idén nyáron a HEINEKEN a nemzetközi sztenderdekre épülő „Star Serve” programját. A résztvevő vendéglátóhelyek dolgozói egy olyan tanfolyamot végeztek el, amelyen a professzionális csapolás és felszolgálás mellett többek között azt is megtanulhatták, miért nem mindegy, hogy milyen szögben tartják a sörcsap alá a korsót, hogy mi a hab jelentősége és miért fontos, hogy azt megfelelően vágjuk le a túlfolyás pillanatában.

A sörkedvelők maguk is ellenőrizhetik a sör és a kiszolgálás minőségét, ráadásul a HEINEKEN Facebook oldalán elérhető és az okostelefonokra is ingyenesen letölthető Star Serve alkalmazás segítségével augusztus 31-ig szavazhatnak is az általuk legjobbnak tartott bartenderekre. A szavazók közül minden nap kisorsolnak egy szerencsést, aki barátaival 12 korsó erejéig sörözhet a HEINEKEN kontójára. Az önkéntes bárkritikusok szavazatai alapján a legjobbnak választott csapos egy kétszemélyes amszterdami utat kap ajándékba. A fődíjat szeptember elején, egy különleges eseményen veheti át a győztes.

https://www.facebook.com/heineken

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.