Válts szezont Zsédával!

2013.11.25. 15:53 Módosítva: 2013.11.26. 08:22
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Szeretnél egy délutáni talk-show részese lenni, ahol Zséda és vendégei a nőiességről, a külső-belső megújulásról beszélgetnek? Gyere el szombaton az Oxygen Wellness-be és válts szezont a sztárokkal!

Zsédenyi Adrienn, azaz Zséda nem csak elismert énekesnő, de stílusikon, feleség és anya is, aki igyekszik minden szerepében és minden szezonban újra és újra megújulni.

A „Válts szezont Zsédával!” című beszélgetős délután hangulatát a művésznő azonos című kalendáriuma alapozza meg, amelyben szó esik többek közt divatról, lakberendezési, otthonteremtési tippekről, a női szerepekről és a folytonos változás szükségességéről.

A műsor varázsa közvetlenségében és az interaktivitásban rejlik, hiszen nem csak a moderátor, Dombóvári Vanda, de a beszélgető társak – dr. Bakanek György életmódszakértő és Eli Van Poeyer stylist – is nyitottak a nézők kérdéseire. Örömmel osztják meg tapasztalataikat a különböző női életszakaszokról, a divatról, a külső és belső megújulás lehetőségeiről.

A rendezvényen lehetőség lesz a 2014-es Zséda-kalendárium vásárlására és dedikáltatására is!

Időpont:

2013. december 7.-e, szombat 16.00 órától

Jegyár: 3800 Ft

Oxygen bérletes jegyár: 1900 Ft*

*Az Oxygen Wellness bérletes jegyeket csak érvényes éves és féléves bérlettel vagy FLEXI 10 bérlettel rendelkező bérlettulajdonosok vásárolhatják meg!

A jegyár mindkét esetben tartalmazza a rendezvényen felszolgált Baileys-es (igény szerint alkoholmentes) cappuccinot és az adventi hangulatú édességet.

Helyszín:

Oxygen Wellness Naphegy /Vinopolis étterem

1016 Bp., Naphegy u.67.

További információ és jegyvásárlás:

www.oxygenwellness.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.