Fájdalom? Oldja természetesen!

2013.12.05. 11:32 Módosítva: 2013.12.05. 14:18
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Sajog a háta, a térde, a válla, kiújultak a reumás panaszai? Elege van a fájdalomból? Szabaduljon meg tőle az Oxygen Fájdalomcentrumban az új Guna bioterápia segítségével – mellékhatások nélkül!

A fájdalom megnehezíti a mindennapokat

A mozgásszervi fájdalom kialakulásához éppúgy hozzájárulhat a mozgásszegény életmód, a rossz testtartás, mint a megerőltető mozgás, egy sérülés, egy rossz mozdulat vagy akár a tartós stressz. Az állandósult fájdalom, a porckopás, a mozgásbeszűkülés, az értékelési zavarok mögött az úgynevezett triggerpontok is meghúzódhatnak. Triggereknek nevezzük a tartósan megvastagodott és megrövidült izmokat, amelyek eredője szintén lehet például a lumbago, egy sportbaleset, vagy a túlzott terhelés.

A fájdalom pedig rányomja a bélyegét az élet minden területére: romlik a közérzet, csökken a munkaképesség, beszűkülnek a lehetőségek. Az eredményes fájdalomcsillapításnak és a probléma okának megszüntetéséhez elengedhetetlen tehát a panaszok pontos behatárolása és a gondos diagnózis.

Megoldás: az új Guna bioterápia!

Azoknak, akik tartós megoldásra vágynak és óvakodnak a fájdalomcsillapítók túl gyakori alkalmazásától, érdemes kipróbálniuk az alternatív lehetőségeket. Magától értetődő, hogy a betegek tüneteinek csökkentése nagyfokú javulást eredményez az életminőségükben. Reumatológusok szerint nagyon jó hatást lehet elérni a fájdalomcsökkentésben és a mozgástartomány visszaállításában az új Guna bioterápiával. A természetes hatóanyagokat alkalmazó terápia nem más, mint a fiziológiai állapotot helyreállító orvoslás, melynek alapja a legmodernebb molekuláris kutatások eredménye. A kezelés tulajdonképpen egy injekciókúra, amelynek a mpullái klinikai vizsgálatokkal bizonyított, hatékony megoldást jelentenek az ízületi fájdalomcsillapításban. Az ampullák speciálisan előállított kollagént és olyan segédösszetevőket tartalmaznak, amelyek gyors és hatékony javulást biztosítanak. A szakemberek szerint a Guna bioterápia nagy előnye, hogy nincs ismert mellékhatása és szinte fájdalommentes, bárki által jól tolerálható. Mivel az elváltozás okát célozza meg, nem pedig a kiváltott tüneteket, jóval hatékonyabb, specifikus terápiát tud nyújtani.

Próbálja ki az új Guna bioterápiát az Oxygen Fájdalomcentrumban és élvezze a visszanyert teljes életet!

További információ: www.oxygenfajdalomcentrum.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.