Internetes szabadság a Brozie-val

2013.12.12. 16:36 Módosítva: 2013.12.13. 08:38
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
2013 őszétől új élmény vár mindenkire internetezés közben. A Brozie ChatBox segítségével bármelyik weboldalhoz hozzászólhat a felhasználó, mindezt egyetlen regisztrációval.

A magyar start-up csapat új termékének köszönhetően az internetezőknek lehetőségük lesz hozzászólni bármelyik weboldalhoz, akár olyan oldalon is, ahol erre hivatalosan nincs lehetőség. Pár hét alatt már több ezer új taggal bővült a Brozie felhasználók csoportja, akik már élvezik a szólás és a beszólás szabadságának előnyeit.

A regisztrált felhasználó a ChatBox-ba belépve könnyen írhat véleményt egy adott cikkről, kérdezhet egy általa érdekesnek tartott szolgáltatásról, chatelhet a többi felhasználóval, ha letölti a böngésző kiegészítőt a www.brozie.com weboldalról.

A böngészőablak alsó sarkában helyet foglaló apró modul zárt állapotban csak akkor jelez, ha a user-t valamilyen interakció éri, például megszólítja egy másik felhasználó valamelyik beszélgetés során vagy új hozzászólás érkezik ahhoz az oldalhoz, ahol ő korábban bejegyzést írt.

A ChatBox-ot felnyitva az ablak egyik oldalához simulva egy élő chat falat kap a Brozie tag, amelynek segítségével megírhatja a véleményét az éppen aktuálisan megnyitott cikkről, feltehet kérdést arról a termékről, amelyet egy üzleti oldalon néz, vagy ajánlhatja a kedvenc videóját az általa favorizált megosztó oldalakon.

Táncoló borz Budapesten:

Táncoló borz Budapesten

A Brozie rendszerének további előnye, hogy a felhasználóknak nem kell a valódi személyüket megmutatni. Akár az emailes, akár a Facebookos regisztráció mellett döntenek, szabadon választhatnak maguknak egy felhasználónevet és egy profilképet. Így teljesül igazán a szólás és a beszólás szabadsága.

A fejlesztőcsapat azokra a weboldal tulajdonosokra is gondolt, akik szeretnének egy chat falat a saját oldalukhoz és azt sem bánnák, ha ennek segítségével könnyebben népszerűsíthetnék saját oldalukat. A Brozie Partner megoldás keretében mindkét vágyuk teljesül, ha felveszik a kapcsolatot a Brozie Kft-vel a help.brozie.com honlapon.

A ChatBox-szal kapcsolatban további érdekes információkat és felhasználási ötleteket ajánl a Brozie Facebook oldala.

Bezárt fórumok, letiltott kommentek, törölt hozzászólások – ennek az időszaknak vége! A Brozie ChatBox kiegészítő már elérhető a Google Chrome, a Mozilla Firefox, az Opera és a Safari böngészőkhöz.

Így néz ki felnyitott állapotban a ChatBox: Az oldal jobb (vagy bal szélén) foglal helyet, követi a felhasználó böngészését, így mindig az adott weboldalhoz tartozó chat üzeneteket láthatja, illetve a megnyitott oldalhoz szólhat hozzá.

Lecsukva nem foglal el helyet, csak a feketével jelölt B betű marad a böngészőablak alsó sarkában.

Így működik: A B betűvel nyílik fel a ChatBox és ugyanott, vagy jobb felül lehet letenni a sarokba. Az alsó menüsávban található a beállítások, a pozícióválasztó és a meghívó gomb is. Legfelül jelzi az adott oldalt, ahol a felhasználó tartózkodik, alatta pedig az oldalon jelenlevő tagokat, illetve a teljes Brozie rendszert felmérve azokat az oldalakat ajánlja, ahol a legtöbben tartózkodnak adott pillanatban.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.