Ami jó, az jó: éves belépő a HUNGEXPO vásárokra!

2013.12.18. 12:08 Módosítva: 2013.12.18. 16:53
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Jövőre közel 20 kiállítást rendez a HUNGEXPO.

A szakkiállítások sorába népszerű, a nagyközönség számára vásárlással egybekötött szórakoztató, jó hangulatú rendezvények is illeszkednek. A jól ismert közönségvásárok rengeteg témakört ajánlanak, nagy a választék és érdemes számolni a kedvezményekkel is, amit ilyenkor általában nyújtanak a kiállítók.

A tavalyi siker után 2014-ben ismét kiadja a Budapesti Vásárközpontba szóló éves belépőkártyát, amely az összes HUNGEXPO által szervezett kiállításra kedvezményes belépést biztosít.

A 2014-es idényre - a tavalyi áron - 14 900 forintért vásárolható a kártya, amely akár üzleti gesztus, baráti meglepetés, vagy családi ajándék is lehet. Mindenképpen hasznos, hiszen rendkívül kedvező fizetési konstrukciót kínál a látogatóknak.

Jövőre már január végén - február elején ismét benépesül a Budapesti Vásárközpont. Elsőként az ország legnagyobb agrárkiállítása, az AGROmashEXPO és AGRÁRGÉPShow, majd a vadász-horgász kiállítás a FeHoVa jelentkezik, aztán a rendkívül népszerű a nagyközönségre is számító UTAZÁS turisztikai kiállítás, áprilisban pedig az építkezők, otthont szépítgetők nagy táborát vonzó CONSTRUMA következik.

A 2014-es év ezeken kívül is számos érdekes és figyelemre érdemes rendezvényt hoz a Budapesti Vásárközpontba, amelyről a www.hungexpo.hu oldalon részletesen is tájékozódhatnak. Keressék fel ezt a honlapot és döntsenek az éves kártya vásárlása mellett, hiszen most, az év végén (de akár az év elején) rendkívüli lehetőség ajándékozni, vagy akár a saját üzleti terveik szolgálatában kedvezményesen megvásárolni ezt az egyszerű belépést biztosító kártyát.

A HUNGEXPO éves belépője többszörösen megtérül, hiszen az adott kiállítás idején naponta egy belépésre használható valamint más napon, más személynek is átadható A loyalty card használatával a pénztárak előtti sorban állás, a felesleges várakozás is elkerülhető.

A HUNGEXPO loyalty kártya rendeléséről a www.hungexpo.hu/jegyvasarlas oldalon talál további információt.

Várjuk Önt kiállításainkon!

HUNGEXPO Zrt.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.