Intelligens befektetésialap-kereső

2014.01.20. 14:58
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Az elmúlt hónapokban óriási lakossági tőke mozdult a befektetési alapok irányába, a csökkenő banki kamatok miatt. Iparági szakértők szerint ez a folyamat 2014-ben is folytatódni fog.

A befektetési alapok közötti választás azonban korántsem könnyű, hiszen a Magyarországon elérhető alapok száma az 1000-et is meghaladja, ami az esetek többségében pont 999-el több, mint amire a vásárlónak az adott pillanatban szüksége van.

A most startoló Portfolio Profit hiánypótló, díjmentes szolgáltatást nyújt.

Intelligens befektetésialap-keresője abban segít, hogy a kockázat és időtáv függvényében megtalálja az Ön számára ideális befektetési alapokat.Az egyes alapokról elolvashatja a legfontosabb információkat, valamint figyelőlistát is létrehozhat, hogy nyomon követhesse árfolyamaik alakulását.

Profit Gurunk rávilágít, hogy a Portfolio.hu elemzői jelenleg mely termékeket tartják vonzó célpontnak.

Olyan befektetési ötleteket mutat be, melyek 3-6 hónapos vagy még hosszabb időtávon kecsegtetnek kedvező hozamlehetőségekkel.

Ha már sikerült kiválasztani a megfelelő befektetési alapot, vagy alapokat, akkor mindenképpen előnyös, ha van olyan online felületünk, ahol akár több tucat alapkezelő alapjai egy helyen megvásárolhatók. Ilyen felület a Portfolio Online Tőzsde: itt több mint 600 befektetési alap egy gombnyomással, kedvező kondícióval vásárolható meg.Sőt, online TBSZ és NYESZ számla segítségével a hozam után teljes adómentesség is elérhető.

További információ a Portfolio Online Tőzsdéről

Szeretné bővebben megismerni, hogy milyen befektetési lehetőségei vannak a bankbetéten túlmenően? Figyelmébe ajánljuk szombati, egész napos oktatásunkat, ahol bruttó 5000 Ft-ért beavatjuk a befektetési alapok és tőzsde világába.

További információ és jelentkezés a képzésre

Helyszín: Portfolio ProfitAkadémia, 1033 Polgár u. 8-10.

Időpont: 2014. január 18. (szombat) 09:30-17:00

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.