Fiatalodjon - ahogy a sztárok!

2014.03.05. 15:08 Módosítva: 2014.03.06. 16:27
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Zavarja a megereszkedett bőre? Szeretné visszanyerni feszességét egyetlen kezeléssel, plasztikai műtét nélkül? Válassza a módszert, amivel Courtney Cox, Madonna és Szulák Andrea is fiatalodik!

A megoldás – amely immár Magyarországon is elérhető: az Ultherapy kezelés!

Az Oxygen Medicalban Ultherapy egy forradalmi technikával működő berendezés, amely a mikro-fókuszált ultrahang alkalmazásával feszesíti a bőrt – csupán egyetlen kezeléssel!

Az Ultherapy jelenleg a 2. legnépszerűbb beavatkozás az Egyesült Államokban a mellnagyobbítás után. A páciensek 95 %-a elégedett az eredménnyel, az eljárás pedig megkapta a legszigorúbb hatóság, az amerikai FDA (Food and Drug Administration) minősítő tanúsítványát, ami azt jelenti, hogy hatékonysága pontos mérésekkel orvosilag igazolt, és megfelelően biztonságos.

Eredmények:

Milyen esetben válik be?

- Ha fiatalabbnak, kisimultabbnak szeretne tűnni.

- Ha a megereszkedett bőrt szeretné megemelni.

- Ha szeretné megelőzni a megereszkedést.

- Ha nem kíván plasztikai műtétet végeztetni.

- Ha nem szeretne heteket, hónapokat a felépülésre szánni.

- Ha egyetlen kezeléstől vár tartós eredményt.

- Ha ódzkodik a mesterkélt hatásokról.

Hogyan zajlik a kezelés?

A kezelést egy konzultáció és vizsgálat előzi meg, ahol részletesen megvizsgáljuk a problémát, egyeztetjük az elvárásokat és a várható eredményt. A tájékoztatást a vendégek írásban is megkapják.

Kezelhető területek: Alsó, felső szemhéj, homlok, áll, orca, nyak, dekoltázs, teljes arc.

A kezelés alkalmanként általában 1,5-2,5 órát vesz igénybe, a kezelendő terület nagyságától függően. Az esetek 90%-ában egyetlen egy kezelés elég a megfelelő eredményhez.

A kezelés előtt az arcot letisztítjuk, majd a kezelendő területet bejelöljük, és speciális zselével bekenjük. A bőrt mindig több mélységben kezeljük. Először 4,5 mm mélyen (itt találkozik a bőr az izommal), amely a legmélyebbre ható stimuláció. Másodszor 3 mm, végül 1,5 mm mélységben a felületi, finom ráncok ellen. A fókuszált energia tűhegynyi pontossággal irányítottan jut a bőr alá, ahol apró hegek képződnek, amely kollagén képződést indít be. A mikro-fókuszált ultrahang az optimális 67 °C-ra melegíti fel a mélyben a szövetet. Ettől a hőhatástól a bőr összehúzódik és a 60-90 napos regenerációs időszak alatt megemelkedik, létrejön a lifting hatás.

A kezelést követően enyhe bőrpír jelentkezhet, ami általában 1 órán belül elmúlik. Ezt követően a kollagén újraépülés miatt pár napig enyhe érzékenység, húzódás tapasztalható. Az Ultherapy kezelés igazi „lunch time” beavatkozás, amely után nyugodtan folytatható a napi tevékenység. A kezelést követően azonnal érzékelhető a bőr tömörsége, "emelkedése", a végleges eredmény azonban a kollagén rekonstrukció miatt 2-3 hónap alatt alakul ki. Ezekben a hetekben a megereszkedett bőr visszakerül a helyére, a bőrfelszín rugalmas és tömör lesz. Életkortól és a bőr állapotától függően a kezelés hatása évekig tart, amely megfelelő életmóddal meghosszabbítható. 2-3 évente lehet újabb kezelést igénybe venni, akár megelőzési céllal is. Ilyen esetben azelőtt töltjük fel a kollagén raktárokat, mielőtt kifogynának.

Valóban csupán egyetlen kezelést kell választania a műtét nélküli arcplasztikához?

Igen! Jelentkezzen be most és élvezze mielőbb a visszanyert fiatalságot és ragyogást!

További információ és bejelentkezés: www.oxygenmedical.hu, 06 20 207 6293

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.