Tudjuk, mit csinálsz idén nyáron!

2014.04.16. 10:43 Módosítva: 2014.04.18. 11:10
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
Ingyenes földkörüli túra 16 nap alatt, 3 kontinensen. Bálnanézés, önjáró autókázás, liftezés egy felhőkarcolóban. Kütyümániával és műszaki vénával megáldott közösségi arcok előnyben. Nulladik állomás május 10-én a Hungaroringen.

A Bosch földkörüli utazásra hívják mindazokat, akik számára a Facebook, LinkedIn, Tumblr, Twitter jelenlét és aktivitás napi rutinnak számít. Akik életében nem telik el nap, hogy ne posztolnának, osztanának, örökítenének meg valamit. Akik nem bírnak ki egy napot sem digitális kütyüik nélkül.

Tudtad, hogyan emelkednek, illetve süllyednek összesen 26 métert a hatalmas konténerszállító hajók a Panama-csatorna új zsilipjeiben? Ültél már önjáró autóban? Néztél már le a világ egyik legnagyobb felhőkarcolójának százemeletnyi, 492 méteres magasságából? Tankoltál már árammal autót? Gondolnád, hogy a londoni Tower Bridge ezer tonnás hídelemei egy egyszerű gombnyomásra emelkednek a magasba?

Megnéznéd? Felfedeznéd? Átélnéd?

Jelentkezz 2014. április 7. és május 16. között a www.experience-bosch.hu oldalon és járd be a London, Panama, San Francisco, Sanghaj és Szingapúr útvonalat.

Megírnád? Posztolnád? Lefotóznád? Megörökítenéd?

A résztvevők képek és videók formájában számolnak majd be élményeikről közösségi oldalaikon. A jelentkezés időszakát követően szerte a világból összesen hat résztvevőt választanak majd ki az utazásra.

Tesztelnéd magad?

Az utazásra jelentkezők május 10-én, a Hungaroringen, a magyarországi válogatás nulladik állomásán tesztelhetik magukat. Ezen a napon kerülnek kiválasztásra a legígéretesebb magyar jelentkezők is. Miért ne lehetnél épp te?

http://hungaroring.bosch.hu/regisztracio

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.