Mától: Hazai percdíjak külföldön is, EU-s roaming 39 Ft/perc-től!

2014.06.26. 15:15 Módosítva: 2014.06.27. 09:15
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Idén nyáron már nem kell kikapcsolnia a mobilját, ha átlépi az országhatárt: a magyar Tesco Mobile ma, július 1-jén induló akciójában az Európai Unió tagországaiban bárhonnan hazai percdíjon indíthat hívásokat, roaming felár nélkül.

Bárhol az EU-ban

Bármelyik uniós ország is az úticélja nyáron, a Tesco Mobile kártyás ügyfeleként hűségidő és külön költség nélkül jut nagyon kedvező roaming lehetőséghez:

  • A horvát tengerpartra utazik? Letenyén innen és túl ugyanannyiért hívhatja itthon maradt barátait, bármelyik hazai szolgáltatónál is van előfizetésük!
  • Hétvége Londonban vagy Prágában? Friss élményeit kintről is hazai percdíjon oszthatja meg!
  • Ausztriában vagy Erdélyben túrázik? Netán Szlovákiába ingázik? Az otthoniakkal otthoni percdíjon tarthatja a kapcsolatot!

Roaming már 39 Ft/perctől

A Tesco Mobile a „Külföldön is hazai percdíj” ajánlatot 2014. július 1-je és szeptember 30-a között garantálja, ezen idő alatt minden Tesco Mobile ügyfél 74,4 ft/perc helyett a magyar belföldi percdíjon indíthat alapdíjas (roaming) hívásokat az Európai Unió tagállamaiból, bármely európai uniós tagállam és Magyarország felé. Legjobb roaming ajánlatunk a Tesco Mobile Kedvenc tarifával érhető el: az akcióban a tarifa belföldi percdíja is kedvezményes, 45 forint helyett csak 39 Ft/perc, így nyáron mind a belföldön, mind a külföldön kezdeményezett hívások olcsóbbak!

Az akció további részleteiről és a Tesco Mobile-ról ide kattintva tudhat meg többet: www.tescomobile.hu/akcio. Kérdései esetén természetesen a Tesco Mobile ügyfélszolgálata is örömmel áll rendelkezésére a 1215-ös telefonszámon (belföldről alapdíjon, hálózaton belülről díjmentesen hívható).

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.