pano 03
2014.07.04. 15:30 Módosítva: 2014.07.08. 13:01
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.
A 125 éves Fővárosi Nagycirkusz bejáratánál az aranykort idéző sorok kígyóznak, a modern cirkuszi előadások láttán pedig sok-sok ezer ember fedezi fel újra a műfajt!

A Fővárosi Nagycirkuszt húsz éve nem látott érdeklődés övezi, két év alatt nézőszámát megduplázta, és mára a fénykort idéző, előadásonként közel 1000 fős látogatottsággal büszkélkedhet.

A közönség újra felfedezte, hogy a cirkuszművészet a felnőttek számára is szórakoztató, igazi családi élmény! A fantasztikus cirkuszélménynek a sovány pénztárca sem lehet akadálya, hiszen egész nyáron hétvégenként egy felnőtt jegy vásárlása esetén további egy felnőtt, két felnőtt jegy vásárlása esetén további három ingyen gyermekjegy jár!

A Fővárosi Nagycirkusz zsúfolásig telt nézőtere egyrészt nagyszerű cirkuszhangulatot teremt, ugyanakkor az intézmény gazdasági lehetőségeire is jótékonyan hat. A „spórolós” műsorok ideje lejárt, a nemzeti intézményi rangot kapott arénában igazi világsztárok láthatóak. A jelenleg futó Circus Classicus című műsorban Super Silva, az „őrült brazil” mutatja be védőháló és biztosítókötél nélküli, ezért világszenzációt jelentő plafonakrobata mutatványát, Monte Carlo egyetlen magyar bajnoka, a cirkusz Oscar-díjasa, Richter Flórián a magyar cirkuszi lovas nagyhatalmi pozíciókat erősíti világpremierjével.

Július 12-én a Cirkuszok Éjszakája pedig különleges alkalom arra, hogy a cirkusz-show artistáival, az éjszakai varieté komikusaival, táncosaival, akrobatáival örökre szóló élmény részese lehessen.

A Fővárosi Nagycirkusz cirkuszmisszió elnevezéssel műfaj-népszerűsítő kampányt is indított, melynek sikerei lassan az európai nagyvárosokéhoz hasonló cirkuszkultuszt varázsolnak Budapestre. A Városligeti Cirkuszparádé Állatkerti körúton és a Hősök terén végigvonuló forgataga a cirkuszi elefántokkal, kosztümös artistákkal, bohócokkal látványos attrakció, melyet már nemcsak a fővárosiak, hanem a külföldi turisták is számon tartanak.

Felébredt tehát a magyar cirkuszóriás, érdemes megnézni a Városligetben!

Részletes műsor és jegyinformáció: 06 1468 2216, http://www.fnc.hu/

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.