2048 Versenyt szerveznek Budapesten!

2014.08.15. 16:52 Módosítva: 2014.08.15. 18:09
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

A 2048 névre hallgató játék ugyanfrissen tört be a köztudatba, mégis máris óriási rajongótábornak örvend. A CNB GROUP, mely egy fiatalos magyar vállalkozás, ezúttal egy országos versenyt szervez belőle, melyen a játékosok kipróbálhatják magukat – és logikai képességeiket – egymás ellen is.

A CNB Group 2011-ben alakult, dinamikusan fejlődő magyar vállalkozás, mely több olyan jelentős, innovatív fejlesztést tudhat magáénak, mint a CNB Raptor HDD, vagy a ColdLightTechnologies-al közösen fejlesztett kórházaknak, és közegészségügyi intézményeknek készített operációs rendszer, valamint legutóbbi fejlesztésük a Stratéga nevű online szerepjáték.

Ezúttal azonban éppen egy (online is játszható) játék számára szerveznek játékos találkozót – és versenyt, ez a játék pedig nem más, mint a 2048. Kevesen hittük, hogy egyszer valóban olyan verzióbanformában meg a matematika szépségeit, amilyen játékos verzióban azt GabrieleCirulli elénk tárta 2013 őszén. Azóta világszerte több mint 10millióan töltötték le a játékot telefonra, és táblagépre, és töltöttek vele szórakoztató-gondolkodtató órákat. A játék lényege, hogy egy 4x4-es négyzetben kell a számokat tologatni úgy, hogyaz azonos értékek egymásba csússzanak és összeadódjanak, és így a 2 hatványai végül 2048-at adjanak ki, de igazán csak akkor látja átaz ember, ha kipróbálja, és ezt ezen a linken bárki meg is teheti, sőt egy rövid regisztráció után már a webolda lon összemérheti tudását a többi játékossal.

Aki még csak most próbálja ki, az is izgalmas élményeket szerezhet, de aki már régóta játszik vele, különösen kíváncsi lehet, hogy az eddig elért eredményeivel és szerzett tapasztalataival vajon meddig viszi a többiek közt, hozzájuk képest.A szervezők a közösségi élményen túl továbbá értékes tárgynyereményeket is ígérnek.

Az esemény2014. október 18-án előreláthatólag a budapesti Kazimír házban kerül megrendezésre, de aki további információkat szeretne a verseny pontos szabályzatáról, erre a linkre kattintva megteheti. A jelentkezési felület szintén itt várja az érdeklődőket.

Jó játékot mindenkinek

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.