Ismét Budapesten, Közép –Európa legnagyobb sport expója valamint, egészség és mozgásfesztiválja!

2014.09.08. 14:38 Módosítva: 2014.09.09. 14:39
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

8 év, 18rendezvény , több százezer látogató és sportoló, csak néhány szám a FitBalance események történetéből!

2014. szeptember 21-én, ismét megrendezésre kerül a Nestlé Fitness – FitBalanceSportAréna, egészség és mozgásfesztivál a Papp László Budapest Sportarénában! A rendezvény célja, az egészséges életmód, a mozgás, valamint a prevenció népszerűsítése!

Európában is egyedülállóan,több mint 20 színpadi aktivitás és program kerül megrendezésre, a legnépszerűbb fitness irányzatoktól az innovatív mozgásformákig. Több száz hazai és nemzetközi oktató és prezenter áll színpadra, hogy megmozgassa a közel 7000 látogatót! Az életmód expón, hazánkban kiemelkedően, 100-nál is több kiállító jelenik meg, interaktív programokkal, egészségügyi szűrővizsgálatokkal és különleges aktivitásokkal. A tömegsport mellett, a versenysport is helyet kap az eseményen, ugyanis itt kerül megrendezésre a BioTech USA – FitBalance IFBB nemzetközi, testépítő és fitness verseny , a PoleFitness Bajnokság, valamint a WPC Felhúzó Bajnokság is! A rendezvényen gondoltunk a családokra is, szakképzett pedagógusokkal, sportos gyermekmegőrzővel is készülünk, ennek megfelelően 14 éves kor alatt az eseményre díjmentes a belépő!

Az esemény háziasszonya és arca Kulcsár Edina Miss World Hungary 2014, aki sportos életvitelével, méltón tudja képviselni a FitBalance értékeit!

Folytatódik a „sztárok az egészségért” program is, ahol ismert sportolók, közéleti személyiségek vesznek részt a FitBalance különböző óráin, egészségügyi szűrésein, ezzel népszerűsítve a prevenciót, valamint az egészséges életmódot! A kezdeményezés, egy nemes célt is szolgál, ugyanis az esemény bevételének egy részét a szervezők egy vidéki általános iskola számára ajánlják fel, sporteszközök vásárlásra.

Részletes órarend és jegyinformáció: www.fitbalance.hu , www.fitbalance.lap.hu

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.