Éves bérlet luxushétvégével!

2014.09.12. 16:34 Módosítva: 2014.09.15. 13:25
Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.

Egészség, fittség, szépség és egy csipetnyi luxus. Az Oxygen Wellness Naphegy és a Spirit Hotel Thermal Spa***** együttműködésében az éves bérlet ára egy hétvégét is tartalmaz, meglepetés bónusszal.

Kényeztesse magát Budapesten és Sárváron!

Ha a mozgás örömét, a wellness ellazító élményét és a jó társaságot Budapest egyik legexkluzívabb wellness-fitnesz központjában szeretné élvezni, válassza az Oxygen Wellness Naphegyet!

www.oxygenwellness.hu

Ha kényeztető luxusra vágyik és menekülne a hétköznapokból, a sárvári Spirit Hotel Thermal Spa***** superior minden lehetőséget megteremt ehhez.

www.spirithotel.hu

Amennyiben kombinálni szeretné a két élményt, ezt most egy kivételes lehetőség keretein belül megteheti!

Vásároljon éves bérletet az Oxygen Wellness Naphegyre 2014. szeptember 15. és október 15. között, és az ár tartalmaz egy 2 személyes, félpanziós sárvári luxushétvégét!*

Bónusz meglepetés: a leggyorsabb szerencsés pár, aki a megadott időszakon belül elsőként és egy összegben vásárol 2 db éves bérletet, kabrióval érkezhet a helyszínre, és összesen egy hétig használhatja az autót.

További információ:

www.oxygenwellness.hu

salesnaphegy@oxygenwellness.hu

*A 2 személyes hétvégét az első tíz vásárlónak tudjuk biztosítani. Ajánlatunk azon vendégeink számára elérhető, akik 2013. 08. 01. óta nem rendelkeznek érvényes éves bérlettel naphegyi központunkban.

Ezt a cikket nem az Index szerkesztősége készítette. Bővebben a PR cikkről, mint hirdetési formátumról itt olvashat.